Lady Tour 2016

 

§1 Rakenne

Lady Tour koostuu yksipäiväisistä osakilpailusta. Lady tourin voittaa eniten pisteitä kerännyt pelaaja. Yhteispisteisiin lasketaan kunkin pelaajan 8 parasta kilpailua.

 

§2 Luokat

  • Lady Tourilla kilpaillaan yhdessä luokassa: naiset

 

§3 Osallistuminen

Vuonna 2016 pelaajan kelpoisuusvaatimukset luokkiin ovat seuraavat:

- kisaan voivat osallistua kaikki tytöt ja naiset

 

§4 Pisteiden lasku

Lady Tourin yhteispisteisiin lasketaan kultakin pelaajalta 8 osakilpailun pisteet. Jos pelaaja on osallistunut enemmän kuin 8osakilpailuun, lasketaan hänen yhteispisteensä niistä osakilpailusta, joissa hän on saanut eniten pisteitä.

Tourin voittaa pelaaja, jonka yhteispistemäärä on tourin päätyttyä suurin. 

Osakilpailuissa pisteitä jaetaan seuraavasti: 

 

 

Sija 1

100

Sija 5

40

Sija 2

80

Sija 6

30

Sija 3

65

Sija 7

20

Sija 4

52

Sija 8

10

 

Jos kaksi tai useampia pelaajia päätyy kilpailussa tasatulokseen, saa kukin näistä pelaajista heidän yhteisesti kattamiensa sijoitusten yhteenlasketut pisteet jaettuna tasatuloksissa olevien pelaajien lukumäärällä.

Kilpailun keskeyttäneille ei jaeta pisteitä.

 

§5 Yhteispisteet

Jos kaksi tai useampia pelaajia päätyy tourin lopuksi tasapisteisiin sijoille 1-3, verrataan pelaajien sijoituksia niissä osakilpailuissa, joista heille lasketaan pisteet yhteispisteisiin. Paremman loppusijoituksen saavuttaa pelaaja, jolla on enemmän osakilpailuvoittoja. Jos ollaan edelleen tasatilanteessa, verrattaan kakkossijoja, sitten kolmossijoja jne.

Jos pelaaja on sijoittunut osakilpailussa jaetulle sijalle, niin vertailussa sija katsotaan samanarvoiseksi kuin jos pelaaja olisi yksin saavuttanut kyseisen sijan. Mikäli pelaajat ovat saavuttaneet täsmälleen samat sijoitukset, tourin voitto jaetaan.

 

§6 Turnausmuoto

Osakilpailu pelataan järjestäjän erikseen ilmoittamalla radalla. Radan väylämäärät ja kierrettävien kierrosten lukumäärän päättää järjestäjä. Järjestäjä päättää myös miten voitto ratkaistaan tasatilanteessa.

 

§7 Osakilpailun järjestäminen

Osallistumismaksu ja ilmoittautuminen

Osallistumismaksu on 5 euroa/ kilpailu. Maksu menee seuralle.

Kilpailuun ilmoittautumiset tapahtuvat osakilpailun järjestäjän ilmoittavalla tavalla.

 

§ 8 Palkinnot 

Osakilpailuissa palkinnot määräytyvät järjestäjän määrittelemällä tavalla: ei rahapalkintoja. Palkinnot hankkii järjestävä taho. Palkinnot voivat olla mitä vain naisille soveltuvia palkintoja: lahjakortit, kiekot, kosmetiikka jne. Järjestäjä päättää myös siitä montako palkitaan ja millä kriteereillä: voittaja, CTP-kisa, arvonta yms. 

Lady tourin kokonaispisteiden kolmelle parhaalle jaetaan pokaalit.  

 

§9 Muita sääntöjä

Lady Tourilla pelataan PDGA:n voimassa olevilla säännöillä.

 

Lady Tourin osakilpailuihin saa osallistua ulkomaalaisia, Suomen frisbeeliittoon kuulumattomia, pelaajia.  Kilpailuun ei vaadita minkäänlaisia lisenssejä eikä seuranjäsenyyttä.