Kaikille avoin alue > Hiirosen Frisbeegolfrata

Hiirosessa käytössä oleva ratakartta

(1/7) > >>

muuki:
Uudet pelaajat ovat varmaan huomanneet, että kaikki eivät pelaakaan paikan päällä olevan taulun mukaisessa väyläjärjestyksessä. Talvikauden aikana järjestetään useita kisoja hieman muutetuilla väylillä, koska kaikkien väylien pelaaminen ei onnistu esimerkiksi lumen määrän tai tiimattojen liukkauden vuoksi.

Talven ehkä suosituin väyläkartta määräytyy pitkälti vuosittain pelattavan Winter Games -kilpailun mukaan. Tiipaikat on useimmiten risuin koristeltuja lumikasoja, joiden löytäminen saattaa vaatia muiden pelaajien heittopaikkojen tarkkailua.

Tässä Hiirosen WG 2014 väyläkartta. http://www.frisbeekisat.fi/wintergames/images/WG_hiironen-2014.pdf

Workstinx:
Onks tää WG14 ratakartta siellä huuruisen inffotaulun sisällä? Vois olla jossei jo oo...ei vanha muista

muuki:
Ullatuus... kesäleiskalla mennään taas. Tämä Hiirosen normaali layout löytyy myös opastetaululta ja tästä ladattavana versiona:
http://frisbeegolfradat.fi/files/ratakartat/hiironen_discgolfpark.jpg

Workstinx:
jahas, meneekö taas syteen tahi saveen, täälä ollaan silti...

niin, semmosta tuli tänäänkin taas esille että mikä on oikea tapa pelata Hirosiman väylä nro13 se jossa se mandopuu.

Jos heitto menee mandon oikealta puolelta ohi yli mandolinjan miten toimia:

A) menet puun luo ja pelaat sen DROP ZONElta puun vasemmalta puolelta vai

B) heität uuden heiton rankulla tiiltä (edelliseltä heittopaikalta)
???

Käytännössä "ongelmana" on viralliset säännöt versus OFSn nettisivujen väyläkuvaus sekä ratakartta. Eli nettisivuilla ohje: "13.
- Pakollinen kierto: väylän keskivaiheilla oleva merkitty puu on kierrettävä vasemmalta. Mikäli heitto päätyy pakollisen kierron ohi väärältä puolelta, jatketaan peliä drop zonelta puun vasemmalta puolelta."

Tätä drop zonea kun ei ole maastoon merkattu eikä ratakarttaankaan ja viralliset Pädgän-säännöt taas sanoo että "jos drop zonea ei ole määrätty, pelaaja jatkaa edelliseltä heittopaikalta."

Voisiko tämän epäkohdan korjata jompaan kumpaan, nettisivuille tai ratakarttaa/väyläkuvaukseen/maastoon, kiitos.

Tämä samainen juttu on aiheuttanut ennekin päänvaivaa ja mä kun en oo about puoleen vuoteen ees pelannu, huomasin vaan tänään et porukka arpoo edelleen että miten pelataan tuo väylä.  Ja kuulemma joissain tietyissä kisoissa tuota väylää pelataan dropilla, vaikkei sitä maastossa olekaan merkattu, ja toisissa kisoissa PDGAn säännöillä...

entiijä sitte

me pelattiin meijän poolilla, vai mikälie joukkue se nykyään on, tolla B-tyylillä eli PDGAn säännöillä koska DZtaa ei ole määrätty

Tiwwaz:
Koska DZ:tä ei ole merkitty ratakarttaan tai väyläopasteeseen, jatketaan edelliseltä heittopaikalta yhdellä rangaistusheitolla. Tässä tapauksessa tiiltä. Väyläkuvaus näköjään jäännyt päivittämättä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta