Kaikille avoin alue > Kiimingin Frisbeegolfrata

TALAKOOT 31.7.2013 KESKIVIIKKONA!

(1/2) > >>

Eki-:
Pistetääs vielä uus topikki pystyy niin keltään ei mee ohi.

TALAKOOT Kiimingin frisbee radalla ensi keskiviikkona 31. päivä tätäkuuta! Traktori tulee paikalle klo 9.00 (soraa heittopaikoille) aamusta ja silloin on jo luultavasti muutama ukko paikalla. Ne jotka ovat päivän töissä niin iltapäivällä sitten mukaan touhuamaan. Tarkoituksena olisi saada heittopaikat kuntoon ja raivaushommia tehtyä.
Nyt vaan sana kulkemaan että saadaan mahdollisimman paljon porukkaa paikalle.

Ottakaa raivuusahoja/trimmereitä ja lapioita mukaan vain jos mahdollista, omasta takaa pitäisi muutama saha löytyä. Eilisen kierroksen perusteella raivattavaa on melko paljon+risujen keräystä.

Diabolicum:
meikähän se uhosi että tuun paikalle, mutta kuten aina niin lyhkäinen varoaika ja se että oon töissä 17.00 asti estää osallistumisen valitettavasti.  työläiselle viikolle sattuvat talkoot ei oikein sovi.

Eki-:

--- Lainaus käyttäjältä: Diabolicum - Heinäkuu 25, 2013, 19:15:42 ip ---meikähän se uhosi että tuun paikalle, mutta kuten aina niin lyhkäinen varoaika ja se että oon töissä 17.00 asti estää osallistumisen valitettavasti.  työläiselle viikolle sattuvat talkoot ei oikein sovi.

--- Lainaus päättyy ---

Niin kuin tuossa ilmossa lukee niin sinne talkoisiin voi tulla myös töiden jälkeen....

Diabolicum:
Juu vaan ku 17.00 pääseepi töistä ja on kotona fillarilla joskus vähän ennen kuutta, niin ei sitä vanaha mies kykene enää Kiiminkiin körryyttelemään ruokailun, lemmikkien ulkoilutuksen yms. jälkeen. Varsinkin kun taas aamulla on lähettävä tienaamaan.....Toivottavasti tullee kuitenkin väkiä ja rata saadaan kuosiin.

Eki-:
Talkoot taputeltu FCK:n osalta. reipas 6h tuli paiskittua hommia ja nyt on jokainen heittopaikka iskussa!Kaikilla heittopaikoilla on uudet isommat matot ja heittoalustat on tasaisia. Vielä jäi kuitenkin raivuuhommaa ja väyläopasteiden asennus heittopaikoille. Info kyltti löytyy kimmokkeen pihasta.

Talkoot ois muuten vielä jatkunu mutta ukoista loppu totaalisesti virta.
Paikalla ei ollut kuin FCK:n jäseniä.

Vaikka talkoot olivatkin näin keskiviikkona, niin täytyy silti sanoa että ihme hommaa kun kukaan ei vaivautunut paikalle vaikka varmasti kesälomalaisia riittää heinäkuussa. Lisäksi ne jotka mussuttaa täällä radan paskasta kunnosta voi ottaa raivuusahan kouraan ja mennä raivaamaan väyliä kuten allekirjoittanut on myös tehnyt ihan yksikseen.

edit. Jos porukkaa on menossa nyt klo 16.00 jälkeen touhuamaan niin risujen keräys ja raivaus ois kovasti eteenpäin!

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta