Kaikille avoin alue > Virpiniemen Frisbeegolfrata

Ajankohtaista radalta

(1/20) > >>

wille:
Ajankohtaista radalta

Erno:
Väyläopasteiden ja korien pystytystalkoot vietiin läpi ennätysnopeasti ja kaikki väyläopasteet ja korit saatiin asennettua paikoilleen. Lämmin kiitos runsaalle osallistujajoukolle! Uusia talkoita ei enää tarvita.

Seuraavaksi työlistalla ovat heittopaikat, joita vielä tätä kirjoittaessani ei ole asennettu. Lisäksi muutamilla väylillä on raivattavaa puustoa. Myös opasteiden grafiikat puuttuvat maastosta. Tavoitteen mukainen takaraja loppujen työvaiheiden valmistumiselle on syyskuun puoliväli.

Radan ovat suunnitelleet Pasi Laukkanen ja minä. Kerron mielelläni lisätietoja ratahankkeesta. Puhelinnumeroni on 050 455 7788.

Tiedän, että kysyntä ratakartalle on kova jo nyt, joten julkaisen poikkeuksellisesti keskeneräisen ratakartan. Siinä on vielä epätarkkuuksia ja puutteita, mutta kartan avulla löytää väylät. Radan alustava par-lukema on 64.

Keskeneräinen ratakartta: <poistettu>

Avajaiskisa on jo suunnitteilla syyskuun loppupuolelle!

Radan sijainti:
http://www.virpiniemi.fi/yhteystiedot/

Erno Väyrynen

jonitaip:
Kävimme neljän hengen porukalla pelaamassa talkoiden jälkeen koko radan. Vaikuttaa todella hyvältä radalta kun vielä hieman raivausta suoritetaan. Ainoana kierrostuloksen laskeneena pelasin tulokseen 70 eli ilmeisesti +6. Siitä on hyvä lähteä parantamaan.

vpt111:
Komppaan Jonia, rata vaikuttaa hyvältä. Opettaa kyllä hermojen ja heiton hallintaa, tai niiden näyttävää menettämistä ;).

Erno, miten tuolla uskaltaa käydä heittämässä ennen avajaisia ettei ole töiden tiellä?

king crimson:
Ja onko rata missä kunnossa tällä hetkellä jos vertaa vaikkapa kiimingin ryteikköön?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta