Uutiset: Tapatalk on nyt asennettu!
  • Tammikuu 20, 2018, 14:38:28 ip

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus

Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
Kilpailut / Vs: Honkimaan Putteri-Cup 2018
« Uusin viesti kirjoittanut ollapapallo Tammikuu 19, 2018, 13:17:22 ip »

Holariutta paransi tänään, kahdella bogilla -8
Kilpailut / Vs: Honkimaan Putteri-Cup 2018
« Uusin viesti kirjoittanut teurajarvi Tammikuu 19, 2018, 00:07:24 ap »
Käytiin Honkimaalla koko rahan edestä ledeilemässä. Pohjalla oli semmoset tulokset, että suunta oli vain ylöspäin. Toisin oli seuraamme kesken ensimmäisen 18 väylän liittyneellä SM-mitalisti Huhtamäellä, jolla pohjat alkaa olla jo kohillaan. Ei ollut siis varsinainen yllätys, ettei Huhta nipistänyt -10 recordista tänään heittoja vähemmäksi.

Illan saavutuksista yksi oli lähes ylittämätön. Väylällä #5 allekirjoittanut päätti Huhtamäen esimerkin rohkaisemana yrittää suoraa linjaa (oikeakätiselle bäkkärille hyssen puolelta) korille. VIP Kruunu lähti sähäkästi kädestä ja puuosumasta ylitti komeasti oikealla olevan tien ja lähes kokonaan myös jalkakäytävän. Penaltyä korttiin.

Samalla väylällä nähtiin toinenkin hieno osuma. Akun lähäri hieman lipsahti ja mestari Huhtamäki ehti hyvissä ajoin varoittaa allekirjoittanutta, että nyt osuu sinua. Kiekko osui kuin osuikin peukaloon, vaikka allekirjoittanut ehti ketterästi asettua jonkinlaiseen kilpikonna-asentoon. Kiekko voi todistetusti matkata väylällä korkeuksien kautta ”vastavirtaan”. Tästä ei penaltya kenellekään tuomittu. Taisin ääneen todeta, että Aku laittoi puntit tasan, koska joutui ensimmäisen kiessin kiertämään heitokäsi verillä. Honkimaalla ei pääse helpolla.

Tulokset paranivat aika ajoin liiankin kovasta yrittämisestä huolimatta. Paitsi Huhtamäellä, joka pesi noviisit suvereenisti. Aku paransi tulosta 6 heittoa ja allekirjoittanut 7 heittoa. Mielessä kävi kyllä Sergei Bubkan taktiikka eli parantaa joka kierros vain yhdellä heitolla, jolloin oltais saatu noita ”arpalippuja” enemmän.  ;)

1. kierros (18 väylää)
Jari-Pekka Teurajärvi 51 (-3)
Aku Pietikäinen (ei parannusta)
Jouni Huhtamäki (ei pelannut täyttä kierrosta)

2. kierros (18 väylää)
Aku Pietikäinen 55 (+1)
Jouni Huhtamäki (ei parannusta)
Jari-Pekka Teurajärvi (ei parannusta)
Kilpailut / Vs: Honkimaan Putteri-Cup 2018
« Uusin viesti kirjoittanut kwi Tammikuu 17, 2018, 17:52:00 ip »
Pitihän se tämäkin käydä katsastamassa.

Kajsa Wickström +3
Kimmo Mäenpää -1

Ihan kivahan se oli tuo rata. Raati kiittää väyliä 4, 7 ja 8. Myös 1, 5 ja 9 päästiin kokeilemaan pirkkoa. Kakkonen oli vielä hieman haasteellinen, vaikka pääsee hyvälle paikalle aukealle tuo lähäri ei vielä ole kovin helppo, mutta kyllä tuokin vielä pariksi selätetään! Kolmonen oli sitten hupia koko rahalla. Siinä vasemmalla, kuusi/mänty, josta on karsittu kaikki alaoksat - olisi joutanut pois kokonaan. Häiritsi kokoajan silmäkulmassa heittämistä pelkällä olemisellaan. Ärsyttävä yksilö, hyi! Sillekin väylälle toisella kierroksella par, ekan tupla meni vaikkapa kenraaliharjoituksen piikkiin.

Kyl nää tulokset vielä tästä paranee!   8)
Kilpailut / Vs: Honkimaan Putteri-Cup 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Ilipo Tammikuu 16, 2018, 22:51:02 ip »
Tulokset päivitetty!
Kilpailut / Vs: Honkimaan Putteri-Cup 2018
« Uusin viesti kirjoittanut huhtajou Tammikuu 16, 2018, 13:32:49 ip »
Holapan Teemu-poika paineli tänään uudet rekordit, 12 alle. Tais olla 5 ja 7 alle ysit. Hauskaa sinänsä, että johdin eka ysin jälkeen ja jäin monta heittoa  :(

Teemu Holappa               42 (-12)
Jouni Huhtamäki             kannusti hienosti
Kilpailut / Vs: Honkimaan Putteri-Cup 2018
« Uusin viesti kirjoittanut JoonasP Tammikuu 16, 2018, 13:22:55 ip »
16.1.

Tuomas Salste 54 (0)
Joonas Pätsi mukana palelemassa
Kilpailut / Vs: Honkimaan Putteri-Cup 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Ee8Ro7 Tammikuu 14, 2018, 17:57:18 ip »
14.1.18

Eero Soronen -5 = 49

seurassa oli ilpo tolonen sekä osmo takkinen, he eivät parantaneet omia tuloksiaan
Kilpailut / Vs: Honkimaan Putteri-Cup 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Ilipo Tammikuu 14, 2018, 17:12:07 ip »
Kilpailut / Vs: OFS sunnuntain viikkokisat -ketju
« Uusin viesti kirjoittanut heri Tammikuu 14, 2018, 15:10:42 ip »
Viikkokisan 14.1.2018 tulokset.

Naisten sarjan voiton vei Tuija Jaako hyvällä tuloksella. Naisten sarjassa tehtiin myös muita kovia tuloksia.

Avoimen sarjan voiton vei ratamestari Ilpo Tolonen CTP kisan jälkeen. Ilpo vei myös holaripotin. Holareita ei kisassa tullut, joten potti ratkaistiin CTP kisalla irtokoriin 25 osallistujan kesken. Nyt sääntönä oli, että holarilla voittaa CTP kisan tai pääsee jatkoon jos muita holareita tulee. Ilpo aloitti CTP kisan ja heitti heti holarin, joten se jälkeen kaikkien kannatti yrittää vain holareita. Muita holareita ei CTP kisassa tullut, joten voitto Ilpolle selkeästi.

Kiitoksia osallistujille ja onnittelut voittajille sekä kisassa pärjänneille.

Kilpailut / Vs: Honkimaan Putteri-Cup 2018
« Uusin viesti kirjoittanut sulo Tammikuu 13, 2018, 18:41:14 ip »
Minkäs mittaisia noi väylät? Viittiikö lerppa omegalla lähtee kokeileen?

ps. Jos jollain on jokeri, zone tai jokin muu ylivakaa putteri kovemmalla muovilla, niin saa tarjota.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10