Uutiset: Tapatalk on nyt asennettu!
  • Heinäkuu 20, 2019, 08:48:25 ap

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - DamtheMan

Sivuja: 1 2 3 [4]
46
Yleinen keskustelu / Vs: Frisbeegolffareiden vammat ja hoito
« : Maaliskuu 31, 2015, 21:23:17 ip »
Loppukesästä jumahti kylki yhdessä kämmenavauksessa, jäi paino liikaa taakse ja heitto vielä kaiken lisäksi ylös ja oikealle, niin oli ukko/lihakset sinne-tännepäin. En tiedä mikä lihas, mutta kyljessä tuolla alaselän puolella. Kämmentä pysty jotenkin vielä heittää vaikka vihlasi kyllä joka heitolla, mutta ainakin pysty valmistautuun vihlahdukseen, pahempia olivat puskista tulleet aivastukset/yskäisyt jotka kiristävät mm. sitä kipeää lihasta, väliin tuntu et silmissä pimenee kun aivasti ihan yllättäen ja niin vihlasi. Kummasti rystyä pysty heittään ilman mitään kipuu, joten siinä se sitten meni pari viikkoo rystyllä kierrellessä (just ennen Ace Racee). Nukkumaankaan ei tahtonu pystyä selällään, oikealla kyljellä vielä vähemmän. Mutta siitä se sitten pikkuhiljaa ittestään vihlonta väheni ja sitten loppu.

47
Meri-Toppilan Frisbeegolfrata / Vs: Löytyneet kiekot
« : Maaliskuu 29, 2015, 17:58:24 ip »
Tänään edellä menevällä parilla oli kiekko hukassa normi-4, kattelin siinä sivusilmällä, ei löytynyt heidän kiekkoa, mutta pienen lumipeitteen alta pisti silmään erikoinen kuvio, stämppihän se.

DD Fuzion Trespass, valkoinen ja mis-print stämp (hopea- ja violettistämpit).

Komulainen 045-25XXX23 pohjassa. Jos joku tunnistaa omistajan tai on omistaja, yv:tä voi laittaa. Muuten kilauttelen numeroon tossa viikolla.

48
Kempeleen Frisbeegolfrata / Vs: Ajankohtaista radalta
« : Maaliskuu 13, 2015, 00:38:38 ap »
Mikäs on Köykkyrin tilanne näin kevät-talvella? Alkanu tuota valoa piisata vähän pitempään ja aika lailla tullut vaan Talvi-Hiirosta nakeltua, vaihtelu ei ois ehkä pahasta (tulee liikaa alle parin kierrostuloksia  ;D ). Onko sikahanget? Onko korit ees paikoillaan? Tiipaikat sileetä jäätä? Hiihtäjiä tuvan täydeltä? Virpiniemi ja Liminka ketjuis on mainittu että ne on talviteloilla, Honkimaalla on talvi-rata käytös käsittääkseni.

49
Hiirosen Frisbeegolfrata / Vs: Pari kyssää radasta
« : Joulukuu 30, 2014, 00:04:22 ap »
Eipä oo kyllä tainnu seiskalla OB-tikkuun koskaan kopsahtaa, jos menee OB:lle niin yleensä menee kunnolla  :-[ (yleensä itellä sen polun taakse sinne vasemmalle kun kämmenellä nakkelen). Kasilla tosin on tikkuun kolahtanu  >:( . Meilläkin jo kaverin kanssa kyllä mitta jo riittää oikasta, kakkos- ja kolmosheitot useimmiten OB:lle menee.

#13 en oo kyllä vilkuillu sillä silmällä et mistä heittäsin ilman mandoo, mut kyllähän siellä eessä on aika lailla suora tunneli mihin pommittaa, tais siellä oikealla vissiin joku polku/aukeampi kuja mennä lippua kohti metsän läpi?

50
Hiirosen Frisbeegolfrata / Pari kyssää radasta
« : Joulukuu 18, 2014, 21:50:13 ip »
Lähinnä kiinnostaa josko jollain on taustatietoa näihin pariin kohtaan Hiirosen radasta.

Ensimmäiseksi OB:t reiällä #7. Tai lähinnä siis se siinä tiin edessä oleva OB-alue. Kun kumminkin aika lailla useat nakkaa kuitenkin sen yli, mikä sillä on ollut alunperin tarkoituksena? Tehdä reiästä par-4? Jos ei olisi OB:ta ja reikä olisikin par-3, olisiko se kovinkin paljon helpompi? Tietty kakkosheittoahan se OB varsinkin pakottaa pistämään tiettyyn kohtaan, mutta se "pakkokierto" vaan jotenkin tuntuu turhalta (varsinkin viime aikoina kun se tii ja aika lailla alueet sen ympärillä olleet luistelukenttää, ei paljon vauhteja otettu; pari viikkoo kyllä kun viimeksi käyty).

Toiseksi, mando reiällä #13. Mielenkiinto heräsi kun tuolle frisbeegolfforumil oli se mando-ketju, että mitäköhän sillä #13 mandolla on haettu/haetaan? Ilman mandoa, menisikö väki sieltä oikealta, urheilukentän reunan yli keskelle metsää, tätäkö sillä pyritään estämään?

Jos joku voisi valottaa vähän.

51
Kempeleen Frisbeegolfrata / Vs: Kadonneet kiekot
« : Joulukuu 13, 2014, 17:47:58 ip »
Jaa-a, viisi kuukautta siihen meni, mutta viimein pitää liittyä siihen joukkoon jolta on kiekkoja kadonnut  :'( . Hitto, ja esim. Tietäjä on ollut kolmessa lammessa ja kahdessa purossakin, mutta aina löytynyt.

Eli, Köykkyrin reikä #13. Ensimmäinen heitto jää matalaksi, siihen kumpareen päälle, aukealle. Kakkosheitolla oli tarkoitus pistää fore-antsaa vasemmalle ja antaa feidin tuoda lipulle, mutta kiekko oli eri mieltä ja fore-hyssehän siitä tulikin  :-[ . 20-30 metriä korista lyhyt, reilusti oikealle sinne metsän siimekseen jäi First Run Legacy Icon Outlaw, 175g, violetti väriltään, ruosteen värinen stamp. Ei nimee eikä numeroo pohjassa. Kuului kun osui puuhun (kahahti ilmassa, ei kopsahtanu runkoon), pitkään etsittiin, mutta ei niin ei.

Vähän oli puhetta kaverin kanssa että huomenna mentäisiin uudestaan vähän valoisammalla, mutta saa nähdä. Jos jollakin eksyy kiekko samoille hujakoille tai muuten vain on liikkeellä ennen puoltapäivää niin kyllä se kiekko siellä jossain on. YV:tä ois kiva saada jos löytyy.

PÄIVITYS: Käytiin sitten sunnuntaina kiertämässä pari rundia ja sieltähän se Outlaw löyty missä sen about pitikin olla. Oli vaan jäänyt sammalmättäleeseen pystyyn ja puoliksi sisään.

Sivuja: 1 2 3 [4]