Uutiset: Tapatalk on nyt asennettu!
  • Heinäkuu 20, 2019, 08:41:02 ap

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - DamtheMan

Sivuja: 1 2 [3] 4
31
Hiirosen Frisbeegolfrata / Vs: Kadonneet kiekot
« : Elokuu 18, 2015, 19:46:09 ip »
#7 hukkui violetti Icon Cannon, 167g. Väylältä kun katsotaan korille, niin juuri ennen sitä ojaa, väylän oikeassa reunassa, OB-tikkujen vieressä on joku semmoinen puska/puu. Sen oikeaan poskeen osui ja kimposi, ei jäänyt näkyville (ainakaan ei etsinnöissä sattunut silmään), joten ojaa sitten tökkäiltiin kaverin kaa jonkin aikaa, mutta ilman tulosta.

32
Meri-Toppilan Frisbeegolfrata / Vs: Kadonneet kiekot
« : Elokuu 09, 2015, 18:33:15 ip »
Toppila iskee jo toista kertaa tänä kesänä  :( . 8-9 ojaan pulahti valkoinen Legacy Icon Bandit, 162g pohjassa paino. #8 avaus meni hieman lähellä sitä metsää, mietin jo että neppaanko forella vaan siihen aukolle ja bogeylla pois, mutta sai suht hyvän asennon, niin kokeilinpa sitten antsalla vähän lähemmäs, mutta Bandittipä ei yllättäen pitänytkään annukkaa vaan suoristu ja väisti vielä puut puron reunassa. Aika lailla keskellä molskahti, #8 korista 5-7m lyhyt oisko ollu.

Sivumainintana, törmättiin kaveriin kun oltiin lähtemässä pois ja mainittiin että kiekko hukku, niin se tuumas, että Toppilassa joku junnuki on käynyt kahlaileen niitä kiekkoja, vähemmän Esa-maisesti kuulemma mitä tulee kiekkojen palautteluihin.

33
Yleinen keskustelu / Vs: Holarit
« : Heinäkuu 02, 2015, 16:30:11 ip »
Tänään kolahti sitten omalle kohdalle  8) . Eilen oli Toppilassa sen verran possea, että päätettiin piipahtaa Hiirosessa katsomassa josko kosteikot olisivat enimmät ruuhkat karkottaneet, reilun tunnin nopeammin kierrettiin kaksi kierrosta. Ensimmäisellä kierroksella reikä #5, VIP Air Boatman, kämmenheitto lähti kivan tasaisena, sitten pikkuhysseen, jonka piti koko matkan ketjuihin ja vielä suostui jäämään.

Sivuhuomiona mainittakoon, että heittokaverin eka ja toistaseksi ainoa holari tuli myös VIP Air Boatmanil Talvi-Hiiroses.

34
Meri-Toppilan Frisbeegolfrata / Vs: Kadonneet kiekot
« : Heinäkuu 01, 2015, 21:01:57 ip »
Meni kakkosheitto #16 tosi paljon pitemmälle kuin luulin, että voisi mennä, sillan viereen lampeen asti (#17 tiitä kohti mennessä oikealle puolelle siltaa) humpsahti Westsiden VIP Vipunen 175g, Purppura. Edellä ollut kolmikko näki mihin se upposi, mutta oksa-onginta ei tuottanut tulosta.

35
Yleinen keskustelu / Oulu Rollerit
« : Kesäkuu 24, 2015, 20:47:41 ip »
Ok, vähän outo otsikko ehkä, mutta menköön. Miettiny jo jonkin aikaa tätä, sattui tossa uusimmassa Bägisi sisältö -ketjun viestissä olemaan maininta rollerikiekosta, niin voisihan tätä kysyä. Onhan tuolla frisbeeforum.fi roller-ketju, mutta enpä minä siitä paljoa kostu jos joku esim jossain Lausteella käyttää rollerii.

Elikkä, millä Oulun seudun radoilla ja erityisesti millä rei'illä väki käyttää suht. useinkaan rolleria? Vai käyttääkö? Kohta tulee itsellä vuosi täyteen ja varmaan yhden käden sormet riittää ynnäämään yhteen kaikki rolleriheitot jotka olen nähnyt. Voihan se olla, että kun kiertää casual-mielessä eikä esim viikkokisois niin jää roller-havainnot vähemmälle.

Aika vaiheessa oma rolleri, lähinnä kun en oo juurikaan nähnyt tarvetta. Kenties tässä on vähän ameriikan lisää, mutta mitä kattelee videoita tuubista (ok, maailman kärkee), niin pojat käyttää rollerii kuitenkin siellä täällä, mutta jotenkin omaan silmään näyttäs, että väylät ois tasasempia ja lyhyemmällä ruoholla varustettuja kuin mihin täällä Oulussa törmää. Liekkö sitten vaan haihattelua. Viime kerralla Toppilassa ihan testin vuoksi tuli heitettyä rolleri #10 ja #13 oikeiden avausheittojen jälkeen, mittaa irtosi ihan ok (varsinkin näin alkutaipaleella ko. heiton oppimisessa).

36
Meri-Toppilan Frisbeegolfrata / Vs: Rataennätykset?
« : Kesäkuu 21, 2015, 00:05:35 ap »
Jaa-a, toihan antaa toivoa itsellekin, ens kuussa tulee vuosi fribailuu täyteen, +1 tällä hetkellä Toppilas. +7 pelkillä rystyavauksilla tänään, pääasiallisesti kämmenheittäjänä pitää olla ihan tyytyväinen.

37
Hiirosen Frisbeegolfrata / Vs: Kadonneet kiekot
« : Kesäkuu 17, 2015, 20:32:42 ip »

38
Hiirosen Frisbeegolfrata / Vs: Pari kyssää radasta
« : Kesäkuu 12, 2015, 18:43:07 ip »
Nostetaanpa ylös kun sattuu olemaan pari kyssää juurikin samoista väylistä kuin mistä tiedustelin alkujaankin. Eli #7 ja #13 väylillä oli molemmille ilmestynyt valkeet tikkuparit. Oletusarvoisesti arveltiin kaverin kaa, että oiskohan ollut tiipaikat niille viime sunnuntain (7.6.) amatöörikisoille, mutta toinen teoreettinen mahdollisuus olisi, että ne voisivat olla myös drop zoneja. #7 ehkä vähemmän mahdollinen, mutta #13 tikut oli ihan siinä mandon vieressä, ei mikään mahdoton ajatus, että siinä olisi DZ.

Olettaen että ne tikut olivat vain tiipaikkoja siihen kisaan, onko ollut mitään puhetta, että vaikkapa #13 ilmaantuisi DZ, vaikkapa niille tikuille, jos missaa mandon? Miksei #7, jos avaus menee OB niin tikut voisi olla DZ.

39
Meri-Toppilan Frisbeegolfrata / Toppilan #9: Par 4 vai 5?
« : Kesäkuu 06, 2015, 09:46:43 ap »
Sattuipa tämmöinenkin "uutuus" silmään, kun tarkistelin onko OFS ja/tai BSC:llä tänään missäpäin kisoja (ettei mennä kaverin kaa niille radoille). BSC:n sivuilta jatkoin matkaa viikkokisat.comiin, josta sattumalta vilkaisin Meri-Toppilan ratakarttalinkkiä, jossa #9 onkin merkitty par-5. Aina on taidettu itse pelailla toi par-4, että ennätyksistä vois vissiin sitten heiton ottaa pois jos näin on. Kumpi se ny sitten on, 4 vai 5?

Jos lukee frisbeegolfradat.fi ratakuvauksia (jossa on sama ratakartta kuin mihin se viikkokisat.com linkki vie), niin esim. siellä toi #7, josta tein viikko sitten viestin on merkitty 85m, #9 on kuvauksessa ja kartassa 160m, mutta kuvaus sanoo par-4, kartta par-5.

40
Meri-Toppilan Frisbeegolfrata / Vs: Toppilan #7
« : Toukokuu 31, 2015, 09:50:27 ap »
Kai siinä sitten silmämitta huijaa, jos 85-86m on mitattu. No, onpahan nyt sitten ainakin realistisempi käsitys miksi se pilkku ei irtoo.

41
Meri-Toppilan Frisbeegolfrata / Vs: Toppilan #7
« : Toukokuu 30, 2015, 19:38:22 ip »
76m kuulostas ehkä oikealta, jos vertaa esim. #2, seiska ainakin näyttää lyhyemmältä, tosin #2 alamäki siinä alussa voi vaikuttaa perspektiiviin.

42
Meri-Toppilan Frisbeegolfrata / Toppilan #7
« : Toukokuu 30, 2015, 19:16:05 ip »
Mikäs tällä väylällä oikeen on se jippo? Meinaan kun tasamaalla menee 90-100m avaukset, mutta tolla väylällä (kortissa lukee 58m, oisko ihan niin lyhyt), suht. lievään viistoon ylämäkeen, ei vaan piru pääse ees ringin sisään puttaamaan. Esim. Toppilan #1 usein oon siinä puskassa joko kii tai hyvin lähellä, mutta #7 ei vaan samantuntuinen heitto mene niin pitkälle kuin pitäisi/tuntuu irrotessa menevän.

Käytiin kaverin kaa taas tänään Toppilas, takaysillä otettiin kolmas kaveri pooliin ettei sen ois tarvinnu venailla meitä, kyseinen tyyppi tempas esim. #11 aika kivan avauksen ja täysin parkkeeras #14 (alle metriin avaus, enpä ollut aiemmin moista nähnyt), mutta hänkin tuumas, että saa heittää ihan kunnolla #7, että pääsee putille.

43
Kempeleen Frisbeegolfrata / Vs: Ajankohtaista radalta
« : Huhtikuu 10, 2015, 21:10:37 ip »
Meinaan vaan ku oli pari viikkoo sitten kaverin Yariksella ongelmia jopa Toppilan sieltä ykkösen tiitä lähemmältä parkkipaikalta lähtä irti. Onhan tässä tosin aika hyvin aurinko porottanu sen jälkeen ja Kempeleekin parkkis on aakeella-laakeella kutakuinkin. Pitää yrittää houkutella kaveria sinnepäin varmaan sunnuntaina.

44
Kempeleen Frisbeegolfrata / Vs: Ajankohtaista radalta
« : Huhtikuu 10, 2015, 18:31:41 ip »
Näyttäs säätiedotus lupailevan ihan kivaa säätä vkl, jospa pitäs vaihtaa Hiironen pitkästä aikaa johonkin. Kuinkas parkkipaikka? Tarviiko monster truckin ettei jää jumiin, onko kunnon sohjat  :D ? Lumi/jää ei niin väylillä haittaa (onhan noihin jo tässä kuukausien aikana tottunu), mutta kuinkas tii-matot, jään alla? Pari viikkoa tässä saanut taas ottaa melkeinpä normaalia vauhtia avauksissa niin taas tullut hemmoteltua itseään, pieni kynnys jos pitäs mennä takas paikaltaan heittämiseen.

45
Hiirosen Frisbeegolfrata / Vs: Kadonneet kiekot
« : Huhtikuu 05, 2015, 19:02:42 ip »
Kaverilla hulahti tänään orassi Stalker siihen talvi-4 ojaan. Joo, ei oikein itsekään uskottu että se katos, oli jään päällä, kaveri meni heittään lähestymistä eikä kestänykään, Stalkkis pyörähti jonnekin sinne jäiden alle vissiin. Ongittiin sitä ensin kiekan aikana, sitten vielä kiekan jälkeen (siinä koivun juuressa on aika iso jäätön aukko nyt), vaan ei löytynyt. Nimi ja numero on kyllä, tosin eipä hänellä ole neljästä kadonneesta yhtään tullut vielä takaisin niistä huolimatta.

Sivuja: 1 2 [3] 4