Uutiset: Tapatalk on nyt asennettu!
  • Lokakuu 14, 2019, 13:15:25 ip

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - r.oksa

Sivuja: [1] 2 3
1
Kilpailut / Itsenäisyyspäiväkisa
« : Joulukuu 05, 2014, 22:26:32 ip »

3
Kilpailut / Finnish Masters 13.-15.6.2014 Turku
« : Toukokuu 30, 2014, 22:18:09 ip »
Täälläkin sitten kohta jotkut Oulun papat pyllistelee jonnekin suuntaan, vai miten päin se meni ;)

4
Hiirosen Frisbeegolfrata / tallkoot
« : Lokakuu 05, 2013, 19:30:32 ip »
Tänään klo 16-19, infotaulun pystytys. Tämä infotaulu on Kaupunginradalle eli ei kaupalliseen käyttöön vaan frisbeeseurojen ja frisbeeliiton informaatioon. Kisainfot ovat tänne suotavia. Tämän hetkisten kahden oululaisen seuran haltuun tulee infotaulun lukon avaimet.

5
Tori / Ulos kaapista
« : Kesäkuu 11, 2013, 01:12:40 ap »
10 uusi
9 testattu
8 vähän käytetty
7 käytetty mutta kohtuu siisti
6 kunnolla sotkuja/kulumista
5 valmiiksi kulutettu
………………………………………………………………
Star Lycan, punainen, 180g, 9/10, 11€
Champion Orc, oranssi, 168g, 9/10, 10€
DX Wraith, sininen, 170g, 9/10, 6€
Star Katana, punainen, 175g, 7/10, 9€
R-Pro Boss, keltainen, 161g, 8/10, 7€

Elite Z Flash, keltainen, 173g, 9/10, 9€
Elite Z Flash, oranssi, 172g, 9/10, 9€
Elite Z Cyclone, sininen, 174g, 9/10, 9€
Elite Z Talon, sininen, 173g, 8/10, 8€
Elite X Talon, keltainen, 174g, 8/10, 7€
Elite X Talon, oranssi, 174g, 8/10, 7€
 
Useamman kiekon osto poikinee helposti hintaetua ym. tinkaaminen  ;)

6
Kilpailut / Vaalan Discgolfparkin avajaiskilpailu 25.5.2013
« : Toukokuu 22, 2013, 00:09:22 ap »
http://www.frisbeeliitto.fi/kisakone/kilpailu/114

Autokunta itsellä selvä, kyyti täynnä.

7
Viikon vieras / Viikon vieras #2 Tatu Luukkanen
« : Marraskuu 14, 2012, 19:02:45 ip »
Toisena eetteriin pääsee vuorostaan tuoreempaa heittäjäsukupolvea edustava Oulun frisbee-toivoihin lukeutuva Tatu Luukkanen. Tatu on vasta parivuotinen frisbeegolfin saralla, mutta jo pelannut huomionarvoisen aktiivisesti ja menestyksekkäästi kisojakin. Hän tuo täten toisen kulman esiin harrastuksen suosiosta kaikenikäisten harrastajien parissa.

1. Milloin ja miten aloitit frisbeegolfin? (Voit kertoa myös mitä alkuun ajattelit lajista.)
2. Mistä nautit frisbeegolfissa?
3. Millä pelin osa-alueella haluat kehittyä eniten?
4. Oletko asettanut tavoitteita frisbeegolfissa? Jos niin millaisia?
5. Mitä tähän astista saavutustasi lajin parissa arvostat eniten?
6. Oletko heittänyt holareita? Jos, niin missä?
7. Kerro kotiradastasi. Jos niitä on useita, kerro mieluisimmasta.
8. Mikä on lempikiekkosi perusteluineen?
9. Suosikkiratasi perusteluineen?
10. Suosikkiväyläsi perusteluineen?
11. Kerro mieleenpainuvasta frisbeereissusta.
12. Mitä tekisit, jos sponsorisi tukisi sinua rajattomasti ja mahdollistaisi täysipäiväisen frisbeegolfiin panostamisen? :D

Lisäkysymyksien avaus: Teitä on tosiaan jo aimo joukko aktiivista ja innokasta nuorisokaartia touhuamassa lajin kimpussa, paljastahan miten te junnut eri tavoin olette saaneet luotua lajiin ja harrastamiseen lisää juonta?

8
Kisarata on normiradasta poikkeava ja pelaajia on ihan kohtuu paljon. Kisaan mahtuu vielä mukaan ja siitä on lisäinfoa http://www.oulunfrisbeeseura.net/keskustelu/index.php?topic=1025.0

Radan muiden käyttäjien toivon huomioivan tämän "ruuhkan" ja etsiytyvän toisille lähialueen radoille tai siirtävän kierroksensa toiseen ajankohtaan. Toki sopu sijaa antaa, mutta kierrosten kestoon ristikkäiskäyttö ainakin vaikuttaa pidentävästi.

9
Virpiniemen Frisbeegolfrata / Roskapostia
« : Elokuu 26, 2012, 22:07:31 ip »
Meni vain hetki, niin Virpiniemikin on tullut täyteen roskia :S Yhden roskapussin keräsin perjantaina ja lauantaina ois ollu taas samanverran kerättävää. Miten tuonnekin luontoon kehdataan...

Hatun nosto Tuikulle ja Oivapelkalle taas Hiirosen viikkokisassa roskapussillisen roudaamisesta kierroksen aikana kentältä ykköstiin roskikseen!

10
Meri-Toppilan Frisbeegolfrata / Kadonnut birdie bag
« : Heinäkuu 18, 2012, 00:38:57 ap »
Toppilassa viikkiksissä, sinen "iso"

11
Yleinen keskustelu / Ratakartat yms.
« : Kesäkuu 29, 2012, 02:41:07 ap »
Aikoinaan tuonne radoille hommattiin ilmoitustaulut ja te(hti)in päivitykset ratakartoista sun muista ohjeista esim. säännöt pelaamista koskien ja käytösetiketinkin suhteen. Ei olisi paha jos nykyisinkin sellaiset päivitettäisiin, tuoreista ratakartoista puhumattakaan.

12
Yleinen keskustelu / Kokemuksia Kuusamon Tropiiikin radasta
« : Kesäkuu 09, 2012, 23:48:13 ip »
Tutuilla hiihtomaastoilla talvella katselin että korithan siellä hangen keskellä pilkistelivät ja pitihän nyt kesällä käydessä heti mennä rataa testaamaan. Kävin kiertämässä kävellen radan ja hyvältä harjoitteluun sopivalta ysiväyläiseltä neppiradaltahan se vaikutti. Radalla oli hyvät, mutta kovin lyhyet tekoruohotiit. Samoin hyvät opasteet ja lyhyet siirtymät. Mukavasti korkeusvaihteluja sekä vaihtelevia väyliä korkeuseroineen ja muina haasteineen lähinnä mäntyjen muodossa. Opasteet kertoivat että rata on maksullinen ja maksu suoritetaan läheiseen kylpylään, Tropiikkiin. Kävinkin siellä kysymässä pelioikeutta ja sain kuulla että taksa per 9-väylän neppaus on 12€/kierros vaikka olisikin omat kiekot mukana. Tämä on palvelua asiakkaille... itse en kokenut kuuluvani kyseisellä hinnoittelulla asiakaskuntaan, joten käyntini jäi vapaaksi ulkoiluksi ja itse heittotreenit jatkuivat sitten paikallisella urheilukentällä. 

13
Kilpailut / Masters kisaan Vihti/Nummela lähtijöitä?
« : Toukokuu 07, 2012, 16:00:37 ip »
http://frisbeeliitto.fi/kisakone/kilpailu/60/katso/kilpailijat Itse olen menossa kauheessa etukenossa. Kyytipolitiikka on auki, lentäen tai autokunnittain... voisin olla yhden auton "tarjoava" mahdollisesti  :-\

15
FrisbeeSPIRIT
eli Suuri Pulunhuijjaus -kisatrilogia
 
Käpyrauhasten aktivoituessa yhdessä auringon kanssa saatiin Kapteeni Punaparran alias Saulin kanssa päähänpistona visio oululaisen frisbeegolf-junioritoiminnan tukemisesta tälläisten pikkukisojen muodossa, jossa kokeillaan välillä herätellä frisbeespirittiä vähän eri näkövinkkelistä.
 
Kisasta saatavat tuotot jaetaan junnuille kisapalkintoina oululaisten junioripelaajien kisamatkojen tukemiseksi... perusteina menestys ja aktiivisuus.
Eli lisäinfona: kaikki junnut pyritään palkitsemaan (tähän asti onnistuttu), kisan parhaat palkitaan parhaiten - yllätys yllätys. Aktiivisuus tarkoittaa sitä, että jos lähtee isoihin kisoihin (SM, ET) niin palkinto on tuplat, entä jos jää "vain" viikkokisa.com kisailemaan. Eli kahdelle - (kolmelle parhaalle jos osallistujia yli 20) - jaetaan matkalahjakortti edellä mainittuihin kisoihin, kahden kaupan jälkeen kolmas juniori on tähän asti saanut kolmannen korvapuustit ja purkkaa, neljäs vielä murusia ja viidennelle karkkipussi. Arpajaiset ovat edelleen suosineet juniorejakin ja itse avoimenkisan voittajan 1. palkintokin on mennyt juniorille jo kahdesti. Haastajia?
 
Hyväntekeväisyyskisan sponsoreilta :-* saatuja tavarapalkintoja jaetaan frisbeespiritin hengessä ARPOMALLA pelaajan tuloskortti eli kaikilla osallistujilla on mahdollisuus voittaa!
Kaikkia "aikuisia" ei palkita aineellisesti (eikä välttämättä edes parhaita, vain paras koska loput palkinnot arvotaan), mutta arvostus ja respecti tulee olemaan sitäkin suurempaa. Vain kisan voittaja palkitaan suoraan. Voittaja saa kisojen maskotin kuvalla varustetun erikoisstämppikiekon, Pulun-huijjauksen. Loput parikymmentä palkintoa arvotaan tai jaetaan Taistelupari-kisassa. Niin mikä se on, niin sen verran saa vaivautua, että tulee paikan päälle vaikka vaan katsomaan.

Lopuksi päätetään trilogia finaali-Pululla. Edelleen toivotaan että mahdollisimman moni lähtee tähän messiin tukemaan junioreita ja pitämään muutenkin hauskaa meidän kustannuksella.  ::)
Kisat toimivat tavallaan taas esikisana sunnuntaisille WG-kisoille. Rata on räätälöity Toppilan-WG, joten pikkuyllätystä siis vielä luvassa tätä ennen pelaamattomille. Ratakarttakin julkaistu ;)
 
Aikataulu seuraavaan kisaan 25.2.2012 Meri-Toppila:

09.50-10.05 Ilmoittautuminen
10.10 Pelaajapalaveri
10.15 1. Kierros (18 väylää)
[ei pidetä pitkää ruokatuntia mutta poolit jaetaan uusix sekä pidetään pitkät höpöpuheet ala R.Oksa]
13.00 Finaali (9 väylää) - voidaan kyllä todennäköisesti jo aloittaa aikaisemmin... 
15.00 Palkintojen jako


Tämä episodi kustantaa 3€ - voi mieluusti maksaa myös omantunnon mukaan jotain ekstraa. Kaikki tilitetään junnutoimintaan. Myös sponsoripalkintoja on runsaasti, jopa enemmän kuin "sarjan" ensimmäisessä ja toisessa kisassa!

Kisa on avoin kaikille vauvoista vaariin ja aloittelijoista mikkoihin. Tulokset eivät ole tässä kisassa lähtökohtaisesti toivottavasti niin tärkeitä, mutta Hauskaa on luvassa frisbeeSPIRITIN merkeissä!

terveisin R.Oksa ja Workstinx

ps. tervetulleita taas myös ennakkoilmoittautumiset (riku.kaajakari@gmail.com)

The final-Kakkinen Pulu korttiin -sessioihin osanottonsa ilmaisseet:

1. t.A.T.u.-pulu, 16vee
2. Pinky-pulu, yli-ikäisten sarjaan
3. Roks-pulu, yli-ikäisten sarjaan
4. Alvin-pulu, 11vee
5. Froggis-pulu, yli-ikäisten sarjaan
6. Tasavallanpresidentti-pulu, yli-ikäisten sarjaan
7. Kurppa-pulu, 16vee
8. Black-pulu, yli-ikäisten sarjaan
9. Major-pulu, kumpi se ois sitten se väärä sarja...
10.Kivikauden Kuningatar-pulu, yli-ikäisten sarjaan
11.Broiler-pulu, yli-ikäisten sarjaan
12.Hysse-pulu, 16vee
13.Vito-pulu, yli-ikäisten sarjaan
14.Teho-pulu, yli-ikäisten sarjaan
15.Hojo-pulu, yli-ikäisten sarjaan
16.Vamos-pulu, yli-ikäisten sarjaan 


Sivuja: [1] 2 3