Uutiset: Tapatalk on nyt asennettu!
  • Marraskuu 18, 2019, 08:22:13 ap

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - DamtheMan

Sivuja: [1]
1
Tori / M: Trilogy-kiekkoja + muutama muu
« : Syyskuu 15, 2015, 00:59:23 ap »
Katselemassa uusia kiekkoja, kai sitä voisi vanhoista alkaa jo sitten luopua. Tarjotaan näin aluksi täällä, niin on Oulun alueen ihmisillä kotikenttäetu, laitan sitten tonne frisbeegolf-forum jos tarvetta tulee.

Kuntoarvioista sen verran, että en kyllä osaa varmaan lentoarvojen muutoksista kommentoida, joten kuntonumerot ovat puhtaasti kosmeettiselta puolelta, en niin pro että näkisin niin tarkkaan onko kiekko tullut alivakaammaksi kuin alkuun. Ja varmuuden vuoksi ainakin omasta mielestä vetänyt numerot varman päälle alakanttiin jos epäilyä. Tussia ei ole on peruslähtökohta, maininta jos niihin on sellaista jostain syystä eksynyt. Hinta = kunto olkoon lähtöpiste.

Westside Discs VIP Tietäjä 167g, Valkoinen (8/10)
Discmania Blizzard C-Line PD2, Keltainen (5-6/10, ei hajuu painosta, Hiirosen löytykiekkohuutokaupasta ostettu)
*Discraft Elite Z Ace Race 2014 Prototype 167g, Sininen (9/10, nikki himmeellä rimmis)
*Discraft Elite Z Ace Race 2014 Prototype 165g, Oranssi (9/10, nikki himmeellä rimmis)
* 4e kipale
Westside Discs VIP Manala 172g, Neonkeltainen (8/10)
Latitude 64 Opto Ruby 151g, Punainen (7-8/10)
Westside Discs BT Medium Tuonelan Joutsen v.2 174g, Sininen (7/10)

Latitude 64 Gold Flow 169g, Siniharmaa (7-8/10) *MYYTY*
Westside Discs Tournament Maailma 167g, Violetti (6-7/10, rimmissä on rouheisia kohtia) *MYYTY*
Westside Discs VIP Pursi 177g, Keltainen (8/10) *MYYTY*
Westside Discs VIP Kannel 174g, Indigo (8/10, stämppi ruvennut kulumaan/hilseileen pois) *MYYTY*
Westside Discs VIP Air Pohjolan Isäntä 155g, Sinivihreä (8/10) *MYYTY*
Westside Discs VIP Air Boatman 156g, Sininen (8/10) *MYYTY*
Westside Discs VIP Air Vipunen 158g, Oranssi (8/10, ed. omistajan nimi+num hyvin himmeellä pohjassa, Hiirosen löytykiekkohuutokaupasta ostettu) *MYYTY*
Dynamic Discs Fuzion Trespass, Valkoinen, misprint tuplastamp (7/10, ei hajua painosta, ed. omistajan nimi+numero pohjassa, soitettu, ei halunnut takaisin) *MYYTY*

Nouto onnistuu, toimituskin viikonloppuisin radalle ainakin Hiiroseen, tai kaupungilla jossain tapaaminen.

Jos kiinnostaa, YV:tä kehiin.

2
Yleinen keskustelu / Oulu Rollerit
« : Kesäkuu 24, 2015, 20:47:41 ip »
Ok, vähän outo otsikko ehkä, mutta menköön. Miettiny jo jonkin aikaa tätä, sattui tossa uusimmassa Bägisi sisältö -ketjun viestissä olemaan maininta rollerikiekosta, niin voisihan tätä kysyä. Onhan tuolla frisbeeforum.fi roller-ketju, mutta enpä minä siitä paljoa kostu jos joku esim jossain Lausteella käyttää rollerii.

Elikkä, millä Oulun seudun radoilla ja erityisesti millä rei'illä väki käyttää suht. useinkaan rolleria? Vai käyttääkö? Kohta tulee itsellä vuosi täyteen ja varmaan yhden käden sormet riittää ynnäämään yhteen kaikki rolleriheitot jotka olen nähnyt. Voihan se olla, että kun kiertää casual-mielessä eikä esim viikkokisois niin jää roller-havainnot vähemmälle.

Aika vaiheessa oma rolleri, lähinnä kun en oo juurikaan nähnyt tarvetta. Kenties tässä on vähän ameriikan lisää, mutta mitä kattelee videoita tuubista (ok, maailman kärkee), niin pojat käyttää rollerii kuitenkin siellä täällä, mutta jotenkin omaan silmään näyttäs, että väylät ois tasasempia ja lyhyemmällä ruoholla varustettuja kuin mihin täällä Oulussa törmää. Liekkö sitten vaan haihattelua. Viime kerralla Toppilassa ihan testin vuoksi tuli heitettyä rolleri #10 ja #13 oikeiden avausheittojen jälkeen, mittaa irtosi ihan ok (varsinkin näin alkutaipaleella ko. heiton oppimisessa).

3
Meri-Toppilan Frisbeegolfrata / Toppilan #9: Par 4 vai 5?
« : Kesäkuu 06, 2015, 09:46:43 ap »
Sattuipa tämmöinenkin "uutuus" silmään, kun tarkistelin onko OFS ja/tai BSC:llä tänään missäpäin kisoja (ettei mennä kaverin kaa niille radoille). BSC:n sivuilta jatkoin matkaa viikkokisat.comiin, josta sattumalta vilkaisin Meri-Toppilan ratakarttalinkkiä, jossa #9 onkin merkitty par-5. Aina on taidettu itse pelailla toi par-4, että ennätyksistä vois vissiin sitten heiton ottaa pois jos näin on. Kumpi se ny sitten on, 4 vai 5?

Jos lukee frisbeegolfradat.fi ratakuvauksia (jossa on sama ratakartta kuin mihin se viikkokisat.com linkki vie), niin esim. siellä toi #7, josta tein viikko sitten viestin on merkitty 85m, #9 on kuvauksessa ja kartassa 160m, mutta kuvaus sanoo par-4, kartta par-5.

4
Meri-Toppilan Frisbeegolfrata / Toppilan #7
« : Toukokuu 30, 2015, 19:16:05 ip »
Mikäs tällä väylällä oikeen on se jippo? Meinaan kun tasamaalla menee 90-100m avaukset, mutta tolla väylällä (kortissa lukee 58m, oisko ihan niin lyhyt), suht. lievään viistoon ylämäkeen, ei vaan piru pääse ees ringin sisään puttaamaan. Esim. Toppilan #1 usein oon siinä puskassa joko kii tai hyvin lähellä, mutta #7 ei vaan samantuntuinen heitto mene niin pitkälle kuin pitäisi/tuntuu irrotessa menevän.

Käytiin kaverin kaa taas tänään Toppilas, takaysillä otettiin kolmas kaveri pooliin ettei sen ois tarvinnu venailla meitä, kyseinen tyyppi tempas esim. #11 aika kivan avauksen ja täysin parkkeeras #14 (alle metriin avaus, enpä ollut aiemmin moista nähnyt), mutta hänkin tuumas, että saa heittää ihan kunnolla #7, että pääsee putille.

5
Hiirosen Frisbeegolfrata / Pari kyssää radasta
« : Joulukuu 18, 2014, 21:50:13 ip »
Lähinnä kiinnostaa josko jollain on taustatietoa näihin pariin kohtaan Hiirosen radasta.

Ensimmäiseksi OB:t reiällä #7. Tai lähinnä siis se siinä tiin edessä oleva OB-alue. Kun kumminkin aika lailla useat nakkaa kuitenkin sen yli, mikä sillä on ollut alunperin tarkoituksena? Tehdä reiästä par-4? Jos ei olisi OB:ta ja reikä olisikin par-3, olisiko se kovinkin paljon helpompi? Tietty kakkosheittoahan se OB varsinkin pakottaa pistämään tiettyyn kohtaan, mutta se "pakkokierto" vaan jotenkin tuntuu turhalta (varsinkin viime aikoina kun se tii ja aika lailla alueet sen ympärillä olleet luistelukenttää, ei paljon vauhteja otettu; pari viikkoo kyllä kun viimeksi käyty).

Toiseksi, mando reiällä #13. Mielenkiinto heräsi kun tuolle frisbeegolfforumil oli se mando-ketju, että mitäköhän sillä #13 mandolla on haettu/haetaan? Ilman mandoa, menisikö väki sieltä oikealta, urheilukentän reunan yli keskelle metsää, tätäkö sillä pyritään estämään?

Jos joku voisi valottaa vähän.

Sivuja: [1]