Oulun Frisbeeseura ry

Tietoa viikkokisoista

Sunnuntaisin pelataan OFS:n sunnuntaikisat, kellonaika vaihtelee vuodenajan mukaan. Eikä pelipäivä aina ole sunnuntai, vaan joskus viikkokisat järjestetään lauantaisinkin.

Sunnuntaikisoissa järjestetään kaksi sarjaa: maine ja kunnia, sekä paras raakatulos. Maine ja kunnia -sarja on ilmainen, parhaasta raakatuloksesta pääsee kilpailemaan maksamalla kisamaksun 1 e kisapaikalla. Osallistumiseen ei tarvitse OFS jäsenyyttä. Kisoihin ilmoittaudutaan OFS:n kisakoneessa tai Skoorinissa. Seuraa tiedottamista foorumilla sekä facebookissa (Huom! Facebook-sivut näkyvät, vaikket itse olisikaan kirjautunut naamakirjaan). OFS:n "viikkisten" pelaajapalaveri käydään 15min ennen kisan alkua, joten ole ajoissa paikalla.

Kesäkaudella pyörii lisäksi seurojen yhteiset viikkokisat tiistaisin. Katso lisää tietoa osoitteesta www.viikkokisat.com. Tavoitteena on järjestää viikottain laadukkaita kisoja, jotka houkuttelevat paikalle niin aloittelijat kuin kilpapelaajatkin. Vaikka olisit juuri vasta tutustunut lajiin, tule rohkeasti mukaan!

Viikkokisat.comissa kierretään täysi ratakierros 18-väyläisellä radalla, joko Hiirosen urheilupuistossa tai Meri-Toppilan frisbeegolfradalla. Mikäli käynnissä on isompia kisoja, ja niihin on erikseen olemassa ratakartat voimme kisailla myös näillä radoilla! Luvassa on lisäksi spesiaaliratoja ja hullua hauskuutta - spesiaalikisoissa ei käytetä tasoituksia.