Oulun Frisbeeseura ry

Liity seuraan!

Tervetuloa Oulun frisbeeseuran jäseneksi!

Oulussa on Suomen parhaat edellytykset harrastaa frisbeegolfia. Pelaaminen Oulun frisbeegolfradoilla on kaikille ilmaista. Liittymällä Oulun frisbeeseuraan tuet paikallista frisbeegolf-toimintaa ja olet oikeutettu osallistumaan seuran toimintaan, kuten seuran sisäisiin mestaruuskisoihin sekä talviharjoitteluun.Kaikki ovat ikään ja sukupuoleen katsomatta tervetulleita liittymään toimintaamme - joko aktiivisena jäsenenä tai kannatusmielessä. Mitään aiempaa harrastustaustaa ei tarvita.

Tervetuloa harrastamaan frisbeegolfia hyvässä seurassa!

 

Liity jäseneksi 2017

Jos sinulla on kysyttävää seuran jäsenyydestä, voit ottaa yhteyttä puheenjohtajaan Kajsa Wickströmiin tai jäsentietorekisterivastaavaan Kimmo Mäenpäähän Yhteystiedot löytyvät täältä.

 

OFS:n jäsenmaksut kaudella 2017

Oulun frisbeeseuran jäsenmaksut kaudella 2017 ovat:

  • Aikuiset: 20 euroa,
  • Juniorit (vuoden 1999 jälkeen syntyneet): 10 euroa

Suomen frisbeeliiton kilpailulisenssi

OFS:n jäsenmaksuun sisältyy Suomen frisbeegolfliiton (SFL) jäsenyys. Liitto toimii frisbeegolfin kansallisena kattojärjestönä ja frisbeegolfin maailman kattojärjestön PDGA:n Suomen edustajana.

Jos haluat kisailla SFL:n alaisissa kisoissa tai PDGA-kisoissa ulkomailla, tarvitset kilpailuisenssin, johon sisältyy PDGA-jäsenyys.

Kilpailulisenssin hinta on 50 euroa aikuiselle, ja 25 euroa juniorille. Lisää tietoa kilpailulisenssistä löydät SFL:n sivuilta.