15Jul/180

Juho Konopisteessä – osa 6

Kolmas kierros

Tänään oli kirjaimellisesti Moving Day. Paransin osakkeita huomattavasti pelaamalla -9, ja nousten reilusti sijoja ylöspäin. Nyt pysyi paketti kasassa suurinpiirtein koko kierroksen. Siltikin parit avaukset lipsautin, mutta niistä ei onneksi niin paljon vahinkoa tullut. Putit laitoin kaikki ringistä, mutta harmittavasti kolme tai neljä puttia missasin hieman ringin ulkopuolelta.

Kolmannen kierroksen scorecard.

Scorecard kolmannnelta kierrokselta.

Hauska suoritus tuli, kun nelosella avasin isolla hyssellä kivasti korin alapuolelle 11metriin ja siitä putti alarautaan. Iloisesti kattelin, kun kiekko tuli vastapalloon ja rollaili ohitseni noin 18metriin. Sieltä sitten kiukulla putti hyssenä sisään ja kiva pelastus kierroksen alkuun. Toisenkin putin laitoin ringin ulkopuolelta, kun avasin kympin rollerilla pitkäksi ja upotin noin 20metrisen pönttöön.

Päivän hienoin suoritus tuli väylällä 17. Avasin täydellisen rollerin ylämäkeen. Niin pitkälle, että pääsin heittämään jatkoheittoa paikaltaan omegalla. Alle 50metriä matkaa ja iso ylämäki. Siitä kivalla pienellä antsalla omega alapeltiin ja nostopirkko. Tän jälkeen vielä avasin kasitoistasenkin nostolle.

Greenhittejä tuli puolet väylistä, ja kun putti toimi, niin kierroksella tuli kymmenen pirkkoa. Ainoa bogi tuli väylällä 16, kun hieman seikkailin ympäri väylää. Yritetään jatkaa vielä huomenna hyvää menoa.

Kierroksen jälkeen oli aikaa seurata kärkikorttia.

Kierroksen jälkeen kävimme vielä seuraamassa jonkinaikaa kärkikorttia. Siellä myös näin seuramme Rikua, joka kertoi pelanneensa Challeger kisassa mukavasti, ja pääsi myös cutista läpi, eli hänelläkin jatkuu pelit vielä huomenna. Toivomme Rikulle kovaa sijoitusta! Epicin poikia en oikein kerennyt jututtaa, kun hääräsivät koko ajan kameroidensa kanssa kuvaten. Toivottavasti ehdin heitä huomenna haastatella ja kysellä heidän viikostaan.

Linkit Konopiste Openin ja Challengerin finaalikierrosten tulosseurantaan.

- Juho