20May/180

Perämeri Open 2018

Perämeri Open oli hieno kisa Oulun frisbeeseuran pelaajille. Erityisen ilahduttava oli MPO-luokka, jossa seuramme nuori lupaus Kristian "Vili" Kuoksa otti ensimmäisen voittonsa avoimessa luokassa. Kristian pelasi tasavahvan ja varman viimeisen kierroksen, seiftaten silloin kun sitä vaadittiin ja upottamalla pitkät putit vähän epäonnisten lähäreiden jälkeen. Voitto irtosi vasta viimeisellä väylällä heiton erolla Antti Kotalaiseen ja neljän heiton erolla Samu Saastamoiseen. Onnittelut Vili erittäin ansaitusta voitosta, joka tuskin jää viimeiseksi.

MPOn top 3: 1. Kristian Kuoksa, 2. Antti Kotilainen, 3. Samu Saastamoinen.

FPO-luokassa oli tällä kertaa valitettavasti vain yksi osallistuja, joten Rolffareiden Terhi Tuorilaisella oli helppo työ napata isoin pysti matkaansa.

FPO 1. Terhi Tuorilainen.

MP40-luokassa keskimmäiselle korokkeelle kapusi tuttu mies, Ilkka "Illi" Silkamo vei voiton ennen Jätkän Kiekon Janne Laurikaista ja OFS:n Mikko Pullia. Tässäkin luokassa ykkösen ja kakkosen väliin jäi vain heitto, mutta marginaali kolmanteen olikin jo sitten 10 heittoa.

MP40: 1. Ilkka Silkamo, 2. Janne Laurikainen, 3. Mikko Pulli.

MP50-luokassa Toppilan tuuliset olosuhteet hallitsi parhaiten konkarimme Jari Niskanen, joka vei voiton suvereenilla 15 heiton erolla ennen kuusamolaista Osmo Alavuotunkia. Kolmanneksi sijoittui Vuorelan Veikkojen Esko Juha Jokinen.

MP50: 1. Jari Niskanen, 2. Osmo Alavuotunki, 3. Esko Juha Jokinen.

MA2-luokassa kisakentille palanut Ofsilainen Jaakko Alatalo osoitti olevansa hyvässä kunnossa. Jaakko voitti luokan kahdella heitolla ennen Rolffareiden Markus Ylinampaa. Kolmannesta sijasta jouduttiin käymään sudarikisa, jossa OFS:n Eero Soronen oli BSC:n Arto Hurskaista vahvempi, ja vei pystin.

MA2: 1. Jaakko Alatalo, 2. Markus Ylinampa, 3. Eero Soronen

Onnittelut palkituille ja itsensä  ylittäneille!