16Feb/180

Ofsilaisia maailmalla – III Open de España

Toni, Tero ja Joni edustavat OFSia Espanjassa.

Huomenna lauantaina 17.2. käynnistyy Espanjan Oviedossa pelattava III Open de España. Kisassa on mukana tälläkin kertaa viime vuodelta tuttu OFS-kolmikko. Toni Kariniemi edustaa seuraamme MPO:ssa ja MA1:sessa mitalitoivomme ovat Tero Hyvönen sekä viime vuoden kisan voittaja Joni Tuomiranta.

Kisassa pelataan lauantaina kaksi täyttä kierosta, jonka jälkeen on vielä illallinen luvassa. Ei passaa illan kuitenkaan venyä liian pitkäksi, sillä sunnuntaina on vuorossa vielä kolmas täysi kierros klo 9 ja päälle vielä 9-väyläinen finaalikierros.

Kisanäyttämönä toimii Purificación Tomás Park.

Pelaajamme matkasivat jo maanantaina Espanjaan, ja ovat ehtineet tutustua maan muihin ratoihin, sekä tietysti kisanäyttämönä jälleen toimivaan Purificación Tomás Parkiin.

-Treenikierroksia on tosiaan vedetty, ja olen alkanut saaman tuntumaa rataan nopeammin kuin viime vuonna. Luottavaisin mielin lähden viikonlopun kisaan, Tero toteaa.

Tonikin on luottavainen: "Joni ja Tero ovat pelanneet aika hyvin treeneissä, joten uskoisin että ovat taas amassa kärkitaistossa, jos kaikki menee hyvin."

Jonille sattui treeneissä vähän erikoisempi lie.

-Omalta osalta on tasaisuus vielä hakusessa, joten kisaan täytyy tehdä fiksu pelikirja ja nöyrästi pelata sen mukaan. Täällä kaikki hölmöilyt rankaisevat todella kovasti, joten mitään sankaritekoja ei kannata yrittää, Toni jatkaa.

Jonilla oli torstai-iltana vähän kaksijakoiset tunnelmat: "Hyvillä fiiliksillä, bäkkäri ei oo oikein tikissä niin vähän turhautunut olo. Mutta vahvuuksien kautta eteenpäin!" Tänään hän kuitenkin raportoi, että kenraali meni lähes täydellisesti - toivottavasti myös "ensi-ilta" menee yhtä hyvin.

Kisat alkavat siis huomenna, ja saa nähdä, millainen kierros siitä tulee.

Komeat ovat maisemat.

- Lauantaiksi luvataan sateista säätä ja kaltavien rinteiden ja paikoin mudalle menneen nurmen kanssa tulee olemaan todella hankalaa. Silloin järkevä ja maltillinen peli on varmasti arvossaan ja mitä vain voi tapahtua.

Penkkiurheilijat voivat olympialaisten lisäksi seurata myös pelaajiemme etenemistä Espanjassa Metrixissä. Kisan tulokset ratinkeineen löytyvät myös tuttuun tapaan PDGA:n sivuilta kierrosten jälkeen.

Tsemppiä kisoihin, pidämme peukkuja teidän puolestanne!

Kaltevissa ja mutaisissa rinteissä tuuriakin tarvitaan - sen tarkan heiton lisäksi, joka osuu väylään.