3Jan/180

Seurajäsenyyden ja lisenssin hankkiminen 2018

Monia askarruttaa, miten, missä ja milloin voi liittyä OFSiin tai uusia jäsenyys sekä hankkia kisalisenssi tulevalle kisakaudelle.

Lyhyt vastaus kuuluu: kukaan ei vielä tiedä.

Pidempi vastaus alla, tämä on lainattu SFL:n sivuilta.

Kaikki uudet 2018 lisenssitilaukset tehdään SuomiSportissa. Jäsenseuran kautta lisenssiä ei siis voi enää hankkia.

Järjestelmät eivät vieläkään ole täysin valmiit. Odotamme vielä jäsenmyynnin aloittamista ja sitä edeltäen

1. Maksuturvan toimittavan käyttöön sähköisen sopimuspohjan, jonka myötä jokainen seura pääsee laatimaan kahdenvälisen sopimuksen heidän kanssaan myynnin aloittamiseksi.
  2. SuomiSportiin valmistuvan ominaisuuden ”pakollinen seurajäsenyys”, eli ilman SuomiSportin rekisterissä näkyvää seurajäsenyyttä et pääse hankkimaan kilpailulisenssiä.

Ellei lisenssille ole akuuttia tarvetta, pyydämme hankkimaan lisenssin vasta seurojen jäsenmyynnin avautuessa SuomiSportissa. Kun lunastat kerralla SuomiSportissa ensin seurajäsenyyden ja sen jälkeen lisenssin, saat tietosi varmimmin ajantasaisina järjestelmiin.

Nyt siirtymävaiheessa pelkän kilpailulisenssin lunastavat: toimita SuomiSportin rekisteröitymisen yhteydessä saamasi Sportti-id seurasi jäsenvastaavan tietoon. Lisenssi- ja jäsentiedot yhdistetään jälkikäteisesti. Tämä edellyttää manuaalisia työvaiheita ja katkos lisenssin voimassaolossa on mahdollinen.

Lisätietoja seuran perusjäsenille, kilpapelaajille, seuran jäsenvastaaville sekä kilpailunjärjestäjille löytyy SuomiSport -tiedotteessa.

Valitettavasti meillä ei edelleenkään tiedossa ajankohtaa järjestelmien valmistumiselle.

Maltti on nyt valttia. Tiedotamme heti, kun saamme lisää tietoa asiasta.

Jos olet uusi jäsen, joka haluat päästä käsiksi seuran etuihin (kuten tänään alkaviin hallivuoroihin), otathan yhteyttä meihin sähköpostitse (oulunfrisbeeseura ät gmail piste com). Kiitos.