Oulun Frisbeeseura ry

16Jun/170

Parifrisbeegolfin SM-kisat, Masteri ja Murhaniemi Open

Tulevana viikonloppuna ofsilaiset kisailevat (ainakin) kolmessa eri kisassa. Ilkka "Illi" Silkamo ja Jouni Huhtamäki edustavat Oulun frisbeeseuraa parifrisbeegolfin SM-kisoissa Siilinjärvellä ja Kuopiossa. Herrat edustavat ofsia MPM-luokassa, jossa heidän lisäkseen pelaa 15 muuta paria. Illin ja Jounin kisa alkaa huomenna lauantaina Puijon kuvankauniilla radalla tough shotilla. Iltapäivällä on vuorossa best shot -kierros Tarinalaaksossa, ja sunnuntaina finaalit ja podiumpaikat ratkaistaan jälleen Puijossa alternate shotilla.

Illi ja Jouni edustavat OFS:aa parifrisbeegolfin SM-kisoissa tulevana viikonloppuna.

Illi ja Jouni edustavat OFS:aa parifrisbeegolfin SM-kisoissa tulevana viikonloppuna.

Tänään vuorossa oli treenikierrokset molemmilla radoilla, ja kysyttäessä fiiliksiä ja suunnitelmia treenien jälkeen, vastaus kuulu: "Pläni on tikata Puijon tough shot tosi varmasti, ja Tarinassa best shottina isketään riskillä", totesi Jouni. Kysyimme tarkemmin, voiko Puijon pelata peräti pakkaselle tough shotilla. "Ei mene pakkaselle. Väkisinkin tulee jokunen ob-ylitys ja tuloskorttiin bogi. Ja eiköhän jokunen bogi tule muutenkin. Pirkot ovat harvassa, mutta mahdollisia. Tulostavoite on +3..+5", totesi Illi. Huomenna illalla nähdään, miten plänit pitivät!

Puijon rata on loistokunnossa, melko paljon on vain tuota valkoista tikkua pystyssä...

Puijon rata on loistokunnossa, melko paljon on vain tuota valkoista tikkua väylillä...

Keuruun Isolla Kirjalla pelataan tänä viikonloppuna myös Masteri - Finnish Master. Tänä vuonna paikalle on matkustanut kuusi ofsilaista. Päivi Riekki ja Tuija Jaako edustavat seuraamme FPG-luokassa, Heikki Riekki, Janne Jaako ja Riku Kaajakari lähtevät mitalijahtiin MPG-luokassa, ja Jukka Karjalainen on mitalitoivomme MPS-luokassa.

Eipä se Iso Kirja ole kovin hassumman näköinen rata sekään!

Eipä se Iso Kirja ole kovin hassumman näköinen rata sekään!

Masterimme matkusti paikalle jo eilen, ja ovat viettäneet jo yhden yön kauniissa maisemissa järven rannalla. Tämä päivä sujui rataan tutustumisen ja parigolfin merkeissä, ja huomenna se alkaa. Tsemppiä kaikille mastereille vuoden kovimpaan koitokseen, tai ainakin siihen mukavimpaan!

Mukavat ovat mökkimaisemat Keuruulla.

Mukavat ovat mökkimaisemat Keuruulla.

Kemissä järjestetään jo kolmannen kerran Murhaniemi Open Ajoksen radalla. Tällä kertaa kisa on kaksipäiväinen, mikä ehkä näkyi ofsilaisten määrässä. 12 pelaajaa löytyy listoilta, ja kisan etenemistä voi tuttuun tapaan seurata Kisakoneesta. Sieltä on takuulla yksi mitali tulossa, naisissa on mittäin vain kolme osallistujaa, joista yksi on ofsilainen... Toivotaan kuitenkin, että muistakin luokista olisi Kemin reissusta mukavia tuliaisia!

Tällaisia eväitä tarvittiin Murhaniemessä pari vuotta sitten, eiköhän Off tule tänäkin vuonna tarpeeseen.

Tällaisia eväitä tarvittiin Murhaniemessä pari vuotta sitten, eiköhän Off tule tänäkin vuonna tarpeeseen.

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja vielä.


Leave a comment

Ei paluuviitteitä vielä.