23May/170

Kisakuulumisia

Menneenä viikonloppuna kisailtiin taas eri puolilla Suomea. Pellossa seura järjesti Naamivaara Openin ja Talissa avattiin EuroProTour -kausi.

Naamivaarassa nähtiin hienoa ofsilaista dominointia muutamassa luokassa. Nuori paikallinen lupaus Juho Ylisaukko-oja voitti MA2-luokan kuudella heitolla. Juho osoitti voimansa jo ensimmäisellä kierroksella, pelaten hot roundin -7 ja ottaen peräti 10 heiton eron seuraavaan pelaajaan.

Juho Ylisaukko-oja, keskellä, voitti MA2:sen lähes näytöstyyliin.

MA3-luokan voittajaksi selvisi niin ikään kuudella heitolla toinen paikallinen nuori lupaus Santeri Pantsar. Santeri pelasi kaksi hienoa, ehjää kierrosta. Sekä Juho että Santeri ovat todellakin vasta juniori-ikäisiä!

Santeri Pantsar, keskellä, voitti MA3-luokan.

Ilkka Silkamo jatkoi viime viikonlopusta tuttuja otteita voittaen MPM-luokan ihan ylivoimaisesti 8 heiton turvin. MPO:ssa paras ofsilainen oli Jaakko Alatalo, joka sijoittui 3. sijalle ja voitti sudarissa pystin avamalla ykkösväylällä reiluun metriin.

Talissa pelatussa vuoden ensimmäisessä EPT:ssä ofsilaiset eivät yltäneet mitalisijoille. Juho Parviainen sijoittui MPO:ssa 11. sijalle ja Jenni Eskelinen oli FPO:ssa 5.