15May/170

Hailuodossa ratatalkoot 20.-21.5.

Kevään edetessä ja kesän lähestyessä talkoillaan ratoja kesäkuntoon kiihtyvällä tahdilla. Onneksemme se ei rajoitu pelkästään vanhojen ratojen muutostöihin, vaan myös uusia fribabaanoja syntyy. Hailuotoon on valmistumassa täysin uusi 12-väyläinen rata, jonka viimeistelemiseksi tarvitaan apukäsiä. Tässä viesti projektin vetäjältä:

Moi!

Olemme perustamassa Hailuotoon 12-väyläistä Kirkonmäen-frisbeegolfrataa. Järjestämme 20.-21.5. ratatalkoot, jossa pyrimme saamaan radan valmiiksi, jotta voimme järjestää avajaiset 25.5. Helatorstaina. Rataa on jo talkoiltu yhden päivän verran viime syksynä, joten tiikehikot ja korijalat ovat jo maassa. Kaikki talkooväki on enemmän kuin tervetullutta mukaan! Varsinkin lajin harrastajat olisivat suuri apu. Hailuodon kunta tarjoaa ruuan molempina päivinä talkoolaisille.

Avajaispäivänä järjestämme radan läheisyydessä heittokoulun, jossa apu olisi myös tarpeen. Jos haluaisit auttaa, niin ole yhteydessä. Avajaispäivänä parhaan tuloksen heittänyt palkitaan Kirkonmäki-kiekolla ja ensimmäisellä virallisella rataennätyksellä.

Jos kiinnostusta ilmenee, niin kerron mielelläni lisää hankkeesta. Tarvittaessa myös yöpaikka järjestyy.

Mikko Kanninen
yv:tä tai mikko.kanninen(ät)gmail.com

Ottakaa rohkeasti yhteyttä Mikkoon, pienikin apu on aina eteenpäin!

Terveisin,

Toni Kariniemi, pj