Oulun Frisbeeseura ry

8May/170

Toppilassa ratatalkoot torstaina 11.5. klo 17.00 alkaen

Pidämme torstaina talkoot Toppilassa ja muutamme radan viimeinenkin uuteen väliaikaiseen kesämuotoonsa. Aloitamme talkoot kokoontumalla klo 17.00 radan opastetaulun välittömässä läheisyydessä. Ensisijaisena tehtävänä on viimeistellä uudet heittopaikat ja siirtää korit oikeille paikoilleen. Lisäksi ohjelmassa on mm. opasteiden siirtoa ja ob-kepitystä.

Kaikki lapion varteen kykenevät ovat tervetulleita mukaan. Välineitä on tarjolla jonkin verran, mutta omien pistolapioiden ja/tai rautakankien mukaan ottaminen on suotavaa, mikäli sellaisia sattuu omistamaan.

Rata on poissa käytöstä talkoiden ajan, arviolta noin 2-3 tuntia. Tiedotamme heti kun rata on valmis pelattavaksi.

Kenties yksi viimeisistä kuvista tästä korista.

Klassisesta rantakympistä tulee väliaikaisesti #12.

Terveisin,

Toni Kariniemi, pj
Oulun frisbeeseura ry

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja vielä.


Leave a comment

Ei paluuviitteitä vielä.