23Apr/170

Hiirosen ja Toppilan radat

Kesä lähestyy, mutta frisbeegolfarin näkökulmasta valitettavan hitaasti. Tehdään sen tuloa odotellessa pieni katsaus ratojen tämän hetkiseen tilanteeseen.

Hiirosessa pelataan toistaiseksi voimassa olevaa talvilayoutia. Kunhan säät sallivat, otetaan käyttöön aiemmilta vuosilta tuttu kesäleiska. Pienet muutokset ovat mahdollisia. Metsäväylien kosteustilannetta seurataan ja kartoitetaan toimenpiteitä alueen kuivumisen nopeuttamiseksi. Kaupungin kanssa kartoitetaan myös mahdollisuutta ottaa käyttöön uusia alueita lähiympäristöstä, mutta on epätodennäköistä, että pääsemme niihin käsiksi vielä tulevana kesänä.

Toppilassa pelataan myöskin talvirataa, kunnes lumet ja maa sulavat sen verran, että pystymme ottamaan kesäradan käyttöön. Osa radasta on Ranta-Toppilan rakentamisesta johtuvan läjityksen myötä pois käytöstä, jonka takia tulevana kesänä pelataan normaalista poikkeavaa väliaikaista kesälayoutia. Säistä riippuvaisena emme pysty määrittelemään tarkempaa aikataulua, mutta muutoksista tiedotetaan heti OFS:n verkkosivuilla ja Facebookissa Oulun frisbeekanavalla. Mikäli haluat tarttua lapion varteen ja sinulla on mahdollisuus talkoilla arki-iltaisin, voit ottaa yhteyttä talkoita koordinoivaan Ilpo Toloseen.

Me teimme sen!

Talkoomuistoja takavuosilta

Omasta puolestani toivon harrastajilta malttia. Kelit ovat haastavat ja kaikkien ajatukset siintävät jo kesäradoilla. Niihin siirrytään kyllä heti kun on mahdollista, mutta siihen asti on pärjättävä nykyisillä talviradoilla. Tiedotamme aktiivisesti ratojen tilanteesta tulevina viikkoina.

Terveisin,

Toni Kariniemi, pj