30Nov/150

Seuran hallitus vuodelle 2016

Oulun frisbeeseuran sääntömääräisessä vuosikokouksessa maanantaina 30.11. valittiin seuralle uusi hallitus vuodelle 2016. Hallituksen toimikausi alkaa jo nyt. Hallitukseen valittiin jatkokaudelle kaikki vuoden 2015 jäsenet, ja kokoonpanoa täydentää kaksi uutta kasvoa.

Uusi hallitus esittäytyy alla vastaten seuraaviin kysymyksiin:

• Kuka olet?
  • Mitä teet OFS:n hallituksessa? Tai, mitä luulet tekeväsi? Tai, mitä sinun pitäisi tehdä?
  • Miksi jatkoit/lähdit mukaan hallitukseen?

Minä olen Kajsa Wickström, frisbeegolfaaja, yrittäjä, hölöttäjä. Jatkan puheenjohtajana. Minä siis luulen heiluttavani nuijaa. Minun pitäisi siis pitää hallitustyön langat käsissäni ja pitää huolen siitä, että hommat sujuu. Tämä homma on onneksi helppo, kun hallituksessa on niin ahkerat ja pätevät tyypit. Halusin jatkaa, koska istuuhan jenkkilän pressakin pallillaan neljä vuotta. Lisäksi halusin saattaa jo viime vuonna käynnistetty EM-hanke päätökseen, ennen kuin jään ansaitulle "eläkkeelle".

Olen Jukka-poika ilman mustia laseja. Hallituksen varapj, mikä kai merkitsee sitä, että tekisin kaikenlaisia hommia eli tuuraisin Kajsaa. 😉 Luulenpa, että osallistun vähän kaikkeen, mutta ehkäpä minulla on yksi näkökulma, joka poikkaa muista hallituksen jäsenistä; nimittäin hiukan kypsenpään ikään ehtineen harrastajan näkökulma, ts. miten me näemme maailmaa ja tätä hienoa kuntoharrastusta. Kolmas vuosi alkaa hallituksessa ja tulevan vuoden vaativin ja mielenkiintoisin tapahtuma ovat EM-kisat, jotka pitää saada kunnialla läpiviedyksi. On tosiaankin hienoa ja suuri kunnia olla sitä järjestämässä

Kimmo Mäenpää. Olen seuran rahastonhoitaja ja jäsenrekisterivastaava pääasiassa, mutta osallistun mielelläni myös muuhun puuhasteluun hallituksen kanssa. Halusin jatkaa hallituksessa, sillä tämä on oiva paikka vaikuttaa tähän jaloon lajiin Oulun alueella.

Toni Kariniemi, aktiivinen fribaaja ja seuran jäsen. Tittelinä on sihteeri, mutta uskon pääseväni hallituksessa tekemään monenlaisia tehtäviä laidasta laitaan. Halusin tuoda hallitukseen hieman uutta virtaa ja näkökulmaa. Haluan olla myös kehittämässä junioritoimintaa ja pelaajien harjoittelumahdollisuuksia.

Olen Mikko Pulli ja OFSin webbimaakari jolle sana "offseason" ei kuulu sanavarastoon. Nyt lähtee kolmas vuosi käyntiin hallituksen jäsenenä. Yritän tarjota tulevana kautena mahdollisimman paljon apua ja ohjausosaamistani myös juniori- ja firmagolftoiminnassa. Tuleva vuosi tulee olemaan paikallisesti iso siivu lajillemme jo pelkästään Oulussa järjestettävien EM-kisojenkin ansiosta. Ensi kausi pitää siis nähdä ja kokea "puttietäisyydeltä".

Jenni Eskelinen. Vastaan ofs:n puolella viikkokisat.comista. Nii mitä teen hallituksessa, oon jäsen ja annan hyviä mielipiteitä asioihin.
Halusin jatkaa hallituksessa, koska mua kiinnostaa mitä täällä taustalla hommataan ja haluan vaikuttaa asioihin.

Joni Tuomiranta, kilpailuhenkinen frisbeegolffari. Kilpailutoimenjohtaja, tehtäväni on järjestää OFSin viikkokisoja ja myös muitakin kisoja. Se miksi halusin hallitukseen, että pääsen vaikuttamaan frisbeegolffin tulevaisuuteen ja siihen mitä taustalla touhutaan. Mielestäni siihen paras paikka on oman seurani hallitus.

Tero Hyvönen. Junnujaoston vastaava. Luulen auttavani junnuja paremmiksi pelaajiksi. Minun pitäisi pitää huoli et junnuilla on treenivuorot ja siellä vetäjä. Jatkoin, koska tää on niin mukavaa

Hallitus, ylärivissä vasemmalta: Jukka Karjalainen, Toni Kariniemi, Mikko Pulli, Kimmo Mäenpää, Tero Hyvönen ja Joni Tuomiranta. Eturivissä Kajsa Wickström ja Jenni Eskelinen.