24Nov/140

Kohti kautta 2015

Kiitoksia kaikille jäsenille ja hallitukselle vuodesta 2014. Vuosi oli erinomainen, järjestimme lukuisia kisoja, muun muassa toistaiseksi parhaimmat SM-kisat ikinä! Jäsenmäärä jatkoi kasvamistaan, kasvua tuli 19 % vuoteen 2013 verrattuna ja meitä OFSilaisia on nyt 135 kappaletta.

Vuosikokouksessa 24.11. valittiin seuralle uusi puheenjohtaja ja hallitus. Allekirjoittanut jatkaa puheenjohtajana vielä vuoden 2015, kiitoksia kannatuksesta ja luottamuksesta - pyrin jatkossakin hoitamaan hommat vähintään yhtä hyvin kuin tähän asti.

Vuoden 2015 hallituksessa jatkavat vanhoina jäseninä Jukka Karjalainen sekä Mikko Pulli. Jukka  jatkaa varapuheenjohtajana ja Mikko webmasterin hommia. Uusina jäseninä hallitukseen valittiin Jenni Eskelinen, Tero Hyvönen sekä Kimmo Mäenpää. Jennin vastuulla on viikkokisat.com, Tero vastaa seuran omista kisoista ja Kimmo on rahastonhoitaja ja jäsenrekisterivastaava.

Uusi hallitus piti järjestäytymiskokouksensa heti vuosikokouksen jälkeen, ja keskustelimme jo hieman tulevasta kaudesta. Vuosikokouksessa kuultiin paljon hyviä ideoita ja toiveita tulevalle kaudelle, joita lähdemme yhdessä tuumin viemään eteenpäin.

Tulevalla kaudella saatamme siis nähdä ainakin näitä asioita:

• uudet, dynaamiset verkkosivut, joissa jäsenetkin toimivat sisällöntuottajina
  • vasta-alkajille ja kilpailu-uransa aloittaville suunnattuja kisoja ja tapahtumia
  • juniorileiri alakouluikäisille
  • European Open qualifyer sekä muita PDGA-reitattuja kisoja
  • ja paljon muuta

Jos sinulla on toiveita ja ehdotuksia seuran toiminnaksi, voit kertoa ne joko foorumilla tai toimittaa ajatuksesi sähköpostitse hallituksen tietoon puheenjohtajan kautta, kajsa@kwick.fi

Kaunis kiitos kaikilel  tästä vuodesta, nyt käännetään katse kohti tulevaa!
- Kajsa