22Apr/140

Hallitus täällä, moi!

1401892_1440141649534601_271117583_oHei taas, pitkästä aikaa!

Eipä ole tullut kirjoiteltua näitä kuulumisia vähään aikaan. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö hallitus olisi paiskanut hommia taustalla. Tällä hetkellä ilmassa on useita palloja, joista luonnollisesti tärkein ja isoin pallo on tulevat SM-kisat.

SM-kisojen järjestelyitä ei ihan vielä päästä aloittelemaan, vaan tällä hetkellä menossa on taustatyöt: verkkosivut, tarjouspyynnöt, sopimukset, aikataulutukset jne. Sitten kun nämä palikat ovat kasassa, vuorossa on itse tekeminen.

Toivon, että mahdollisimman moni ofsilainen haluaa osallistua kisoihin talkoohengessä, jos ei itse pääse pelaamaan. Tavoitteenamme on vaatimattomasti tehdä tähänastisesti parhaat Suomenmestaruuskisat ikinä! Toivottavasti moni naapuriseurojenkin edustaja tarttuu tilaisuuteen tulla mukaan tekemään kauden päätapahtumaa, edes yhden talkoovuoron verran. Hommia ei ole vielä jaossa, vaan palataan näihin lähempänä syyskuuta.

Mitä muuta uutta? Hiirosessa on lumet sulanut, ja paikat ovat märkiä - kuten aina. Olette ehkä miettineet, miksi Hiiroseen ei olla tehty uusia tiipaikkoja, siltoja tai muita peruskorjauksia. Syy on siinä, ettei radan tulevaisuus ole selvä, eikä radan omistaja mielellään tee turhaa työtä kunnostamalla tiipaikkoja turhaan. Selvää on, että rata löytyy tulevaisuudessakin Hiirosesta, epäselvää on se, miltä se tulee näyttämään.

Toppilassakin tapahtuu. Siellä on metsää kaatunut, ja rataa tullaan muutenkin kunnostamaan kuntoon kesän aikana.

tausta2

Kisarintamaltakin kuuluu uutta. Kesäkuun lopussa on luvassa Trilogy Challenge, joka on varsinkin aloitteleville pelaajille suunnattu tapahtuma. Kisamaksua vasten on tarjolla hieno pelaajapaketti, joka sisältää muun muassa draiverin, midarin ja putterin. Elokuussa "täysi-ikäisille" (lue: yli 35-vuotiaille) on luvassa oma kisa: Oulu Masters.

BSC:n kanssa yhteistyössä pyörivät Viikkokisat.com alkavat toukokuussa, ja OFS:n TD-vuorot sijoittuvat loppukesään. Vuoroja on vielä tarjolla, jäsenet voivat ilmoittautua TD:ksi täällä. Homma ei ole vaativaa, ja Jenni tai joku hallituslainen neuvoo mielellään, miten homma hoituu.

Toinen asia, jonka parissa hallitus työskentelee tällä hetkellä on kesän tuleva junnuleiri, johon etsitään ohjaajia. Ilmoittaudu mukaan jäsenfoorumilla tai suoraan minulle, kiitos.

Radalla nähdään!

Hallituksen puolesta,