4Mar/140

Kevät on täällä!

Hei!

Maaliskuu, ensimmäinen kevätkuukausi, on täällä. Eilen kuului linnunlaulua ulkona, ja huhupuheiden mukaan Toppila on jo pelattavassa kunnossa - pitääpä käydä tarkistamassa!

Kevään saapuminen tarkoittaa sitä, että hallituksen toiminta alkaa keskittymään yhä enemmän kisoihin ja kesän tapahtumiin. Kisoja onkin luvassa heti useampia pitkin kesää aina syyskuun SM-kisoihin asti (joko muuten merkkasit kisojen ajankohdan 4.-7.9. kalenteriin?).

Ensimmäinen WG:n jälkeinen isompi tapahtuma on Kisa lasten hyväksi II, jatkoa viime vuoden huippumenestykselle. Tänäkin vuonna keräyskohde ovat Oulun yliopistosairaalan lastenosastot 60 ja 65. Kilpailuun pystyt ilmoittautumaan mukaan kisakoneessa, ja foorumilla on keskustelua tapahtumasta. Tapahtumapäivä on lauantai 29.3. ja siihen mennessä Toppilan rata on toivottavasti jäättömässä kunnossa. Pidetään peukkuja!

Toukokuussa onkin sitten vuoro järjestää naisille suunnattu tempaus, Womens Global Event. Kyseessä on maailmanlaajuinen tapahtuma, jonka puitteessa järjestetään 42 kilpailua 6 eri maassa. Tapahtuma on suunnattu kaikille naisille, tasosta ja iästä riippumatta, eikä lisenssiä tai seurajäsenyyttä vaadita. Oulun tapahtumalle annettiin nimi Ainon päivän kisa, ja siihen on ilmoittautunut kirjoittamisen hetkellä 15 naista,  joista ilahduttavan moni on ensimmäistä kertaa mukana kisoissa.

Ainon Päivän kisaan voi ilmoittautua mukaan myös amatöörisarjojen miehet. Vielä on paikkoja jäljellä!

ainon_päivä2

Ainon päivänä tapahtuu Virpiniemessä.

Kesälle on lisäksi luvassa ensimmäistä kertaa junnuille suunnattu frisbeekurssi. Kurssi tullaan järjestämään heinäkuussa. Vielä on usea yksityiskohta avoinna, mutta varmaa on, että tulemme tarvitsemaan ohjaajia kurssille. Joten jos sinua kiinnostaa tulla mukaan toimimaan ohjaajana, voit ottaa yhteyttä Anitaan, jonka vastuulla nais- ja junnuasiat on. Myös allekirjoittanut vastaa kysymyksiin.

Kevät on tullut, ja sen mukana WG käy kohti loppuaan. Seuraava osakilpailu pelataan tulevana sunnuntaina 9.3. ja kisasarjan huipentuma nähdään maaliskuun lopulla. Miten kisassa käy? Sen verran tiukkaa näyttäisi olevan, etten uskaltaisi veikata voittajaa yhdessäkään sarjassa. Tsemppiä kaikille viimeisiin osakilpailuihin!

Kevätterveisin,

Kajsa