1Jan/140

Hyvää alkanutta vuotta, arvon frisbeekansa!

Vuosi on vaihtunut ja kuten aina, uusi vuosi tuo tullessaan uusia asioita. Luvassa on jonkin verran uudistuksia seuran toimintaan sekä tietysti monen montaa kisaa.

Vuosi 2014 tuo mukanaan muutoksia seuran viikkokisoihin.

Talvikaudella pelataan ilman tasoitusta, joten kisassa kilpaillaan ainoastaan parhaasta raakatuloksesta.  Eikä viikkokisoissa ole edes pakko kisailla, jos et halua osallistua raakatuloskisaan, voit kisata ilmaiseksi maineesta ja kunniasta. Viikkokisat ovat avoinna kaikille, ja myös uudet pelaajat sekä muiden seurojen edustajat ovat tervetulleita.

Peruskierrosten lisäksi viikkokisoissa on luvassa erilaista spesiaalihöntsäilyä. Lisää tietoa viikkokisoista löydät esimerkiksi foorumin viikkokisaketjusta.

Kisakausi 2014 huipentuu syyskuun alussa pelattaviin SM-kisoihin.

Meri-Toppilan upeissa maisemissa pelattaviin kisoihin on odotettavissa maan kärkipelaajien lisäksi huimasti yleisöä. SM-kisojen toteutukseen tarvitsemme paljon vapaaehtoisia talkoolaisia auttamaan kisavalmisteluissa ja kisan aikana. Toivomme, että mahdollisimman moni seuran jäsenistä osallistuisivat kisojen järjestämiseen, jos he eivät itse pääse pelaamaan.

Seuran verkkosivut uudistuvat.

Vuoden 2014 alussa seuran verkkosivut tulevat kokemaan melkoisen mullistuksen. Siirrytään pois tästä blogimaisesta formaatista kohti interaktiivisempia ja käyttäjäystävällisempiä sivuja. Uusien verkkosivujen lisäksi suunnitelmissa on ottaa käyttöön seuran oma kisakone, joka toimii niin pienten kuin isompienkin kisojen ilmoittautumisalustana.

Jäseneksi ilmoittautuminen vuodelle 2014.

Jäseneksi ilmoittautuminen on käynnissä. Joku on ehkä miettinyt, mikä ihmeen takaraja tuo 15.1. on. Tuo päivämäärä on se, jonka jälkeen jäsenrekisterivastaava tarkistaa maksut ja tekee lisenssitilaukset liitolta. Aivan kuten viime vuonna, tänäkin vuonna jäsenrekisteripäivitykset liitton tehdään n. kerran kuussa.

Jäseneksi voi tottakai liityä koska tahansa, mutta suosittelemme, että varsinkin vanhat jäsenet ja uudet jäsenet, jotka tietävät tarvitsevansa tulevalla kaudella lisenssin, ilmoittautuvat nyt jo vuoden alussa. Näin varmistatte, että kilpailulisenssi on takuulla voimassa, kun tarvitsette sen.

Hyvää uutta vuotta. Radoilla nähdään!

- Hallitus

Tuokoon vuosi 2014 sinulle paljon pirkkoja ja vähän bogeja.

Tuokoot vuosi 2014 sinulle paljon pirkkoja ja montaa bogitonta kierrosta.