28Nov/130

Hallituskuulumisia

Hei!

Hallitus piti järjestäytymiskokouksensa keskiviikkona 27.11. jolloin tehtävänimikkeet jaettiin. Hallituksen puheenjohtajana toimii siis allekirjoittanut, varaapuheenjohtajana toimii Jukka Karjalainen ja hallituksen sihteeri on Anita Määränen.  Anitan vastuulla on myös junnu- ja naistoiminta. Antti Malo jatkaa taloudenhoitajana, ja hänen vastuullaan on myös jäsenrekisterin ylläpito. Tolosen Mikon vastuulla on viikkokisat ja Pullin Mikko vastaa sisällöntuottamisesta ja tiedottamisesta. Mikko P:n suurin työnsarka tulee varmasti olemaan seuran verkkosivujen uusiminen ja seuran siirtäminen sosiaaliseen mediaan alkaen Twitteristä ja YouTubesta.

Hallitukseen voit tutustua lähemmin täällä.

Kokouksessa päätettiin myös seuran talviharjoitteluvuoroista. Tulevana talvena tammi-huhtikuussa seuralla on käytössään kolme viikottaista harjoitteluvuoroa Ouluhallissa. Vuorot on otettu eri kellonaikoihin, jotta ne palvelisivat mahdollisimman monia; yksi vuoro on aamulla, toinen päivällä ja kolmas myöhään illalla. Ouluhallissa on mahdollista treenata sekä draivia että puttaamista, ja lisäksi käytettävissä on kuntosali ja juoksuradat, joilla voi lämmitellä ennen heittotreenejä.

Hallitus päätti, että perimme 10 euron maksun talviharjoittelusta, ja tämä maksu maksetaan jäsenmaksun yhteydessä. Kympillä pääset siis treenaamaan sisätiloissa kolme kertaa viikossa!

Tällä hetkellä Mikko P työstää seuran verkkosivujen lisäksi myös uutta jäsenilmoittautumislomaketta. Tarkoituksenamme on avata jäseneksi liittymisen mahdollisuutta jo joulukuussa, jolloin sekä uudet että vanhat jäsenet voivat maksaa tulevan vuoden jäsenmaksunsa. Vanhojen jäsenten takaraja jäsenyyden uusimiselle on lisäksi aikaistettu ollen tänä vuonna 15.1.2014.

Hallitus käsitteli myös tulevan kauden kisakalenteria. SM-kisojen lisäksi OFS järjestää amatöörikiertueen osakilpailun sekä isomman kilpailun Toppilassa ennen SM-kisoja. Luvassa on myös jatkoa toukokuussa alkaneelle Ladies' Openille. Näiden lisäksi seuran viikkokisat tulevat kokemaan muutoksen, josta ainakin minä olen jo nyt hyvin innoissani! Luvassa on spesiaaliratoja, hauskoja hetkiä ja hyvässä hengessä hulluttelua.

Muistathan, että voit aina ottaa minuun ja hallitukseen yhteyttä, jos sinulla on jokin kysymys tai kehitysidea tai haluat tulla mukaan aktiivitoimintaan. Kliseisesti lopetan toteamalla, että me olemme olemassa teitä jäseniä varten.

Winter Gamesia odotellessa!
-Kajsa