21Nov/130

Vuosikokouksen antia

Vuosikokous on pidetty, kiitos kaikille osallistujille.

Kokouksessa vahvistettiin viime vuoden tilinpäätös ja toimintakertomus ja vuoden 2013 hallitukselle myönnettiin vastuuvapaus. Lisäksi vahvistettiin ensi vuoden toimintasuunnitelma ja budjetti.

Lisäksi vuosikokous päätti pitää jäsenmaksut ennallaan, eli ensi vuoden jäsenmaksut ovat 20 euroa aikuisille ja 10 euroa junioreille. Jäsenmaksut sisältävät Suomen frisbeegolfliiton jäsenmaksun. Ilman seurajäsenyyttä SFL:n jäsenmaksu on 35 euroa.

Vuoden 2014 puheenjohtajaksi valittiin Kajsa Wickström, hallituksen jäseniksi valittiin Antti Malo, Anita Määränen, Jukka Karjalainen, Mikko Pulli sekä Mikko Tolonen. Hallituksen järjestäytymiskokous pidetään ensi viikolla, jollloin hallitusvastuut jaetaan. Tästä tiedotetaan sitten erikseen.