18Nov/130

Kiitos ja kumarrus

Hallituskausi lähenee loppuaan. Vuosikokouksessa 21.11. Oulun frisbeeseuralle valitaan uusi hallitus, ja meidän työmme päättyy. Nyt on hyvä aika tarkastella mennyttä kautta ja pohtia, mitä me oikein saimme aikaan ja mitä seurassa tapahtui.

• Seuran jäsenmäärä nousi huimasti 24 % ja OFSilla on tällä hetkellä 111 jäsentä. Naisten määrä on noussut ilahduttavasti.
  • Jäsenille tarjottiin talviharjoittelumahdollisuudet Ouluhallissa ja Oulunsalossa.
  • Tiedottamista ollaan pyritty lisäämään.
  • Seuran näkyvyys mediassa oli hyvä. Kalevassa 22.4. julkaistussa jutussa Oulu sai lisänimen ’Euroopan frisbeegolfpääkaupunki’.  Seuran naiskilpailijoita haastateltiin ennen SM-kisoja, ja lisäksi seura on mainittu lehdessä usean jutun yhteydessä ja puheenjohtajalta on pyydetty kommentteja frisbeeaiheisiin uutisiin.
  • Seura osallistui Kalevan Ookkonää BigAir –tapahtumaan helmikuussa.
  • Seura järjesti kaksi Ookkonää-tapahtumaa, toinen oli suunnattu lapsille ja nuorille ja toinen aikuisille. Tapahtumiin osallistui yhteensä noin 250 innokasta heittäjää.
  • Kilpailutoiminta on ollut aktiivista, ja pienempiä kisoja on riittänyt lähes joka viikonlopulle. Kiitos innokkaille TD:ille.
  • Seuran jäsenet ovat aktiivisesti kisanneet ja edustaneet seuraa eri kisoissa niin kotimaassa kuin ulkomailla.
  • Seura järjesti amatöörikiertueen osakilpailun heinäkuussa Toppilassa.
  • Kaupungin liikuntaviraston kanssa on käyty paljon keskusteluita Hiirosen radan tarvittavista parannuksista.
  • Seuralle myönnettiin SM-kisat 2014.

Haluan kiittää kaikkia jäseniä kuluneesta vuodesta. Jäsenet tekevät seuran ja muodostavat seuratoiminnan selkärangan. On ollut ilahduttavaa huomata, miten innokkaita jäseniä meillä on ja miten paljon hyviä ideoita te olette tuonut esiin. Jatkakaa samaan malliin.

Kaunis kiitos myös hallituksen jäsenille teidän tekemästänne tärkeästä työstä seuran eteen. Tack!

Kajsa