Oulun Frisbeeseura ry

28Dec/120

Pelaajakortti: Toni Kariniemi

Toni Kariniemi.

Frisbeeharrastuksen aloitusvuosi

2010

Suosikkiheitto

Rystydraivit, peukku-upsi.

Bagin sisalto

Omega SS - Putit ja lähestymiset
FLX Buzzz - Lähestymiset ja lyhyet draivit
Z Buzzz - Lähestymiset ja lyhyet draivit
Champion Firebird (12x edition) - Upsit, lyhyet foret ja hysset
Star Wraith - Pitkät draivit
P-line PD2 Chaos - Pitkät draivit, foret
S-line PD2 - Pitkät hysset

Siinä kiekot jotka tulevat varmuudella löytymään bägistä, yleensä useampi kappale per malli. Noiden lisäksi saattaa mukana pyöriä radan mukaan muutama muu draiveri. Lähinnä alivakaampia, Leopard, Valkyrie tai Beast.

Vahvuudet

Upsit ja draivit.

Kehitettavaa

Puttaaminen, etenkin 5-10 metrin birdieputit kolisee alarautaan liian kovalla prosentilla. Välillä tulee tehtyä hätiköimällä huonoja ratkaisuja tai huolimattomia heittoja. Forea pitäisi myös treenata, jotta pääsisi eroon lopun ranteen käännöstä, mikä kippaa kaikki heitot yli.

Paras frisbeekokemus

Mikään ei tällä hetkellä nouse selkeästi muiden yli. Kaiken kaikkiaan fribailu hyvässä seurassa on joka kerta niin palkitsevaa, että sitä on välillä vaikea ymmärtää miten hienon harrastuksen on itselleen löytänyt.

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja vielä.


Leave a comment

Ei paluuviitteitä vielä.