Oulun Frisbeeseura ry

17Dec/120

Pelaajakortti: Niko Kemi

Nikon suosikkiheitto on hysse.

Frisbeeharrastuksen aloitusvuosi

2010

Suosikkiheitto

Varmaanki 110m hysse Katanalla

Bagin sisalto

-P-line ja d-line P1 Maniac, putit sekä suorat ja antsat n. 75m asti -D-line P2, n. 75m asti suorat jotka feidaa lopussa ja loivemmat hysset. Sopii erityisen hyvin myös alarautaputteihin -R-Pro Pig, n. 60m asti pommihysset -DX Roc ,n. 75-90m suorat ja loivat hysset -X Comet, n. 75-90m suorat ja antsat -Star Eagle X, 90-105m suorat jotka feidaa lopussa ja loivat hysset 100m asti -Star Firebird 60-80m pommihysset ja foret ja muutenki jos tarvii jyrää -Star Monster sama kuin firebird, mutta vielä jyrempi -C-line TD suorat ja loivat antsat 110m asti -Star Sidewinder/Roadrunner hysseflipit ja antsat 110m asti -Kulunu D-line Rush, rollerit ja pommiantsat -Star Destroyer, yks jyrä vastatuuleen ja yks normaalimpi perusdraiveihin 120m asti -Star Boss, aikalailla sama kuin dessu, varmaan jompikumpi jää pois -ESP Nuke, hysseflipillä yli 110m heitot ja maksimihysset -Pro Katana, sama kuin nuke mutta alivakaampi -Blisu Katana, distance Joskus vielä jotain muutakin

Vahvuudet

Kaikenlaiset hysset ja pitemmät draivit.

Kehitettavaa

Putti on aika järkyttävää

Paras frisbeekokemus

Se oli ainaki aika mahtavaa ku viime vuonna pelas topppilan 1 alle paarin 😀

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja vielä.


Leave a comment

Ei paluuviitteitä vielä.