Oulun Frisbeeseura ry

29Nov/120

Pelaajakortti: Antti Malo

Antti kokeilemassa Virpiniemen toista lajia.

Frisbeeharrastuksen aloitusvuosi

2005

Suosikkiheitto

Foreneppi

Bagin sisalto

2 x Champion Boss
1 x Bizzard Boss
1 x C-line PD2
2 x C-line PD
2 x Champion Firebird
1 x P-line PD (todella kulunut)
2 x C-line Jackal
2 x Z Buzzz
1 x Z Hornet
2 x SSS Warlock
1 x Champion Rhyno

Vahvuudet

Forenepit reiskalla ja ehkä myös peukku upsi.

Kehitettavaa

Lähestymiset ja putti on aika luokatonta tällä hetkellä. Tavotteena ois talvella nimenomaan reenata näitä ja myös fore laittaa sellaseen kuntoon että sitäkin voisi joskus käyttää avausheitoissa. Näiden lisäksi pitäisi koittaa kehittää pääkoppaa siten, että sateella pelaaminen ei veis aina fiiliksiä itse heittämisestä.

Paras frisbeekokemus

Kaikki kilpailut, mutta tietenkin isommat kisat on aina mahtavia tapahtumia. Isommista kisoista frisbeegolfin SM-kisat turun lausteella 2010. Peli ei kulkenut, mutta rata oli loistava ja reissuna muutenkin ehdotonta eliittiä. Dutch Open 2009 oli myös kiva reissu vaikka rata olikin melkosta kuravelliä.

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja vielä.


Leave a comment

Ei paluuviitteitä vielä.